2777
2789
عنوان

خسته شدم کمک

116 بازدید | 7 پست

سلام ..شوهرمن مدام طرف پدرومادرشه..ماشین خریدیم,ولی چون دست دوم بودبه گفته پدرش فروخت..الان سرموضوعی من باپدرومادرش حرف نمیزنم تویه ساختمان هم میشینیم ..من باهاشون رفت وامدندارم..دیشب پدرش سویچ ماشینوگفته خواستیدتعطیلات برید بیرون بدم بهتون .چون میدونن من باهاشون حرف نمیزنم ومیگم نه مدام به شوهرم اصرارمیکنه..منم دیشب گفتم نه نمیخوام بعدامنت سرم باشه..چون اخلاقشون رومیشناسم منت میذارن.اونم دیشب بامن شدیددعواکردکه پدرومادرمن خوبن توباهاشون بدی..یه جوربااین کارشون میگن که اره زنت بده..به نظرشما من اشتباه کردم؟؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دوستی 

قهر کردن

اونم وقتی یک جا ساکنید

صورت خوشی نداره، ب اهداف تونم نمیرسید

بعدم 

بنده خدا داره خوبی میکنه ک 

چرا پس میزنید ؟

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
اره .لزومی نداره شما با اونا این رفتارو بکنی.اگه حق باتوهه زمانی ک شوهرت داره گله میکنه شماهم بهش بگ ...

اخه عزیزدلم .دعوای من نرفتنم پایین میدونی سرچیه ..بچم بدنیااومدیه هزاری نذاشتن دستم..مدام بارها شنیدم غیبت منوبه دخترش میکنه دلچرکین شدم ازش ..شوهرمم طرف اوناست

اخه عزیزدلم .دعوای من نرفتنم پایین میدونی سرچیه ..بچم بدنیااومدیه هزاری نذاشتن دستم..مدام بارها شنید ...

ای بابا کجای کاری.اون ک خانواده شوهرتن.من زن بابای خودمم بچم ب دنیا اومدانگار ن انگار.اینقدر دنیارو سخت نگیر.تو محبت کن.بحاش یجایی خداحدابتو میده.تو فقط بخاطر رضای خدا و مقام پدرمادر بودن اونا بهشون حرمت بذار.هرجی میخاد بدتو بکه.خواهرشوهرت ک چشم داره و عقل.شاید طرف تورو نگیره ولی قرار نیس ب حرف مادرش توبراش بد بشی

ببین بیپ جونم تو برو تو لینکی که برات میفرستم. ببین مردم چه گرفتاریایی دارن. اونوقت اینجور چیزا که ناراحتت کرده برات حکم بچه بازی پیدا میکنه و میگی ولش کن. حیف من که غصه ماشین و ... بخورم. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1644460/بدترین-روزهای-زندگیتون-چه-روزهایی-بود

خدا کنار ماست🌸