2777
2789
عنوان

سن ملاک نیست

33 بازدید | 3 پست

من سابقه دو تا بارداری دارم

یکی ۲۵ سالم بود

و بعدی ۳۸ سال

میخام بگم فارغ از تجربه ۲۵ سالگی اصلا مادر بودن دوست نداشتم بچم دوست داشتم ولی برای اون مسولیت اصلا آماده نبودم و خیلی خیلی اذیت شدم اصلا اون دو سال نمیگذشت

اما الان واقعا از هر لحظه بچم لذت بردم و درست سخت هست اما اذیت کننده نیست

و خودمم تجربه مادر جوان دیدم کسی بود ۱۷ سال اختلاف سن داشت برای دخترش مثل خواهر بود اما همیشه همیشه با بچه اش در رقابت بود آخر هم از پدر خانواده جدا شد تا کارهایی که دخترش انجام میداد رو انجام بده مسافرت خارج بره شاغل بشه و کلا برای خودش زندگی کنه من مخالف نیستم اما مادر جوان هم یه جایی میشه رقیب بچه

و با اینکه سن ازدواج رفته بالا به نظرم یه مادر آگاه و آماده خیلی بهتر از یه مادر جوان هست

عزیزم اصلا اخساس میکنم جایی که ما زندکی میکنیم با نی نی سایت خیلی فرق داره اینجا ۳۵ سال دیگه اخر خطه کمی مونده بمیره و فرتوت شه ما اطرافیانمون ۳۵ تازه تصمیم میگیرن ازدواج کنن ! به خدا خیلی تعجب میکنم

کلا تا درسشون تموم نشده کار درست حسابی پیدا نکردم ۵ ۶ تا کشور خارجیو ندیدن دیگه کسی دم به تله نمیده اینجا ۲۵ دیگه دیرهههه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اصلا اخساس میکنم جایی که ما زندکی میکنیم با نی نی سایت خیلی فرق داره اینجا ۳۵ سال دیگه اخر خطه ...

همون من تو جامعه همه دخترها سن بالا ازدواج میکنن چند روز پیش یه تاپیک ۴۰ سالگی دیدم میشد بفهمب جامعه چه خبره یکسری عالی و یکسری افسرده به ته خط رسیده