2777
2789
عنوان

دوپیازه الو

476 بازدید | 18 پست

لطفا هرکی گذاشته بگه تخم مرغم داره؟وچه جوری درست کردن 

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نداره تخم‌مرغ فکرکنم سیب زمینی اب پزمیکنی پیازروتفت میدی بازردچوبه وفلفل ونمک بعدسیب زمینی روتوموادت له میکنی 

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️

سیب زمینی رو آب پز کن خورد کن یه پیاز داغ بگیر البته با پیاز زیاد نمک زردچوبه وفلفل بزن بعد سیب زمینیاتو بریز توش تفت بده کمی شنبلیله ی خشک وکمی پودر لیمو عمانی بزن همین

نداره تخم‌مرغ فکرکنم سیب زمینی اب پزمیکنی پیازروتفت میدی بازردچوبه وفلفل ونمک بعدسیب زمینی روتوموادت ...

اینه واقعا؟؟ 

Smile and embrace this beautiful day take another step toward your dreams today لبخند بزن واین روز زیبا رو در آغوش بگیر امروز یه قدم دیگه به سمت رویاهات بردار

خیلی تنبلم به غذا درس کردن حس کردم راحت باشه این

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم