2777
2789
عنوان

چکار کنم

117 بازدید | 15 پست

یه غم عجیبی دارم یه بغضی تو گلومه که اصلا نمیتونم گریه کنم با اینکه دلم میخواد از ته دل زار زار گریه کنم، چند وقته اینجورم، فیلم و موزیک غمگین گذاشتم هیچ گریم نمیاد

نمیدونم دیگه چکار کنم، فقط قلبم شدید درد گرفته، احساس خفگی عجیبی دارم

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه نمیدونی دلیلش چیه اضطراب شدید داری و بخاطر استرس زیادی اینطوری شدی

اره

میتونم بگم هرروز کابوس میبینم، شبا رو اصلا نمبتونمبخوابم

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻

جراین باشه که اصلا مهم نیست که مهم اینکه دل شکسته وشرمنده نباشی

بله مهم نیست اصلا ! :)

اره میتونم بگم هرروز کابوس میبینم، شبا رو اصلا نمبتونمبخوابم

منم همش یه غمی دارم و نمیدونم چیه مخصوصا صبح که بیدار میشم دلم میخواد گریه کنم ولی گریم نمیاد

از مشاور پرسیدم گفت بخاطر عدم امید عدم آرامش و عدم دل خوشی یا ... میتونه باشه استرسی که موندگار میشه باعثش هست

لازم نیست خودت رو مجبور کنی گریه کنی

گاهی آدم اینقدر احساساتش رو مدت ها نگه می داره که گریه راه خروجشون نیست

این به معنی بی احساسی نیست اتفاقا ممکنه یعنی ذهنت مدت هاست تحت فشار بوده و نمی دونه چطور این حجم از احساس رو پردازش کنه

فیلم غمگین و آهنگ غمگین هم قرار نیست حتما اشکت رو دربیاره فعلا دنبال گریه کردن نباش

دنبال این باش که بفهمی دقیقا چه چیزی درونت گیر کرده حتی اگر نتونی اسمش رو بذاری

و یه چیز مهم تر درد شدید قلب و احساس خفگی رو صرفا به غم و اضطراب نسبت نده چون گفتی شدید شده شاید نیاز باشه به پزشک مراجعه کنی

بیدەنگم ، بەلام پر ، پر پر ، پر لە هیچ :) 🍃

گاهی گریه کردن بهترین تسکین قلبه

اره ولی وقتی نمیشه

الآنم انقد تو خودم بودم با یه آهنگی خوابم برد دو ساعت برق نبود اصلا نفهمیدم کی خوابم برد و برق نیس،

مثلا خواسته بودم با اون آهنگ گریه کنم 😅

اره ولی وقتی نمیشهالآنم انقد تو خودم بودم با یه آهنگی خوابم برد دو ساعت برق نبود اصلا نفهمیدم کی خوا ...

خب جیزی شده از مشکلاتت بگو شاید شرح بدی بهتر بشی

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه