2777
2789
عنوان

لپ‌تاپ💻🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 83 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین ۲ سال بیشتر گذشتهکراتین کرده بودمباز میخرن؟بیا یه درگیری دیگه بهم اضافه شد😐الان برم تو فکر فرو ...

آره بخدا الان مو خیلی رو بورسه

یه پیرزنه همسایمون بود موهاش سفیید و همش موخوره ولی چون بلند بودن ازش خریدن ۷ تومن

من تو یه شهرستان کوچیک زندگی میکنم گرمی ۱۰۰ هزار میخرن

چند سانتن موهات؟

ما قوت پرواز نداریم وگرنه، عمریست که صیاد شکسته است قفس را...

مارک خیلی مهمه انشا الله یک خوبش بخری انقدر قیمتها بالا رفت مه تعجب میکنی ۴۰ پوا یک لپتاپ بدیم من ۴۰ ...

خوشبحالت

برات سالم بمونه❤️

واقعا الان خیلی گرون شده نمیشه خرید...

اسی یه چی بگم و برم چون دغدغه ات واسم مهمه

من خودم ۴ سال پیش با پول لپ تاپم میتونستم طلا بخرم که الان پول ۳ تا لپ تاپ بود ولی لازم داشتم و مجبور شدم لپ تاپ رو بگیرم برای کارم

اگه مجبور نبودم طلا میخریدم

حالا بشین ۲ ،۲ تا کن ببین واجبه اگه دستبند رو بفروش اگه واسه کار واجب میخوای

اگه نه که دست نگهدار و حیفه نفروش

بستگی به نیازت داره

ولی دست دوم نخر به هیچ عنوان

لطفا لایک نکنید .سپاس
نمیدونم بخدا یه وقت بگم بفروش ضرر کنی من سر در نمیارم به نظرم با یکی ک بلده مشورت کن . نمیتونی هر ما ...

من ماه آیندن نزدیک ۱۲ بدهی دارم

احمقم خیلی

همش خرج بیخود میکنم

ماهی بیشتر از ۱۰ بار فقط پیتزا میگیرم خب همین پوله دیگه فقط خرج بیخود میکنم😕😭😭😭😂

یعنی اگه طلا بفروشم باخت نمیدم؟ارزش لپتاپم بالا هست؟نمیدونم بخداخیلی گیج شدمدستبندمم دوستدارم

ببین خودت حساب کتاب کن چقدر لپتاپ واست مهمه اگه قراره استفاده کنی بخر ولی اگه میخوای فقط فیلم بیینی بیخیال

عزیزم شما مگه چند مدل لپ تاپ داشتی توی این سن و سال الکی اسی رو دو دل نکن

داخل ۲۲ سال سن از زمان بچگیم لپ تاپ رایانه داشتیم همه من هم خواهر برادرام

بعدش کلی دوست دارم که پیش امد برای کاری بهم لپ تاپشون بدن براشون کاری انجام بدم و با هزارتا ادمی که داخل کار فروش لپ تاپ بودن صحبت کردم

بعدش من فقط راهنمایی کردن دودل کردن ندیدم داخل حرفام فقط گفتم مارک مهمه که پیش هر آدمی که یک درصد تخصصم داشته بری این تایید میکنه مهم چیزی بخرن که کارایش خوب باشه اثبات شده نه مارکهای ناشناخته ای که امروز فردا خراب بشن دوبرابر هزینه بردارن

زندگی به من آموخت هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست...😊
آره بخدا الان مو خیلی رو بورسهیه پیرزنه همسایمون بود موهاش سفیید و همش موخوره ولی چون بلند بودن ازش ...

سانت نمیدونم اما تا کمرم هست

خب نمیدونم من موهامم دوستدارم😭😂

چه بدبخت شدیم باید از خودمون بزنیم برای آرزوهامون!