2777
2789
عنوان

لپ‌تاپ💻🫠

482 بازدید | 82 پست

سلام بچهها 🌸

میخوام طلام رو بفروشم و با حدود ۳۰ تا ۳۵ میلیون یه لپتاپ کارکرده بخرم. با یه فروشنده هم هماهنگ کردم، ولی واقعاً از لپتاپ سر درنمیارم و میترسم موقع خرید اشتباه کنم 😅

لپتاپ رو برای آموزش ICDL و کار با Word، Excel و PowerPoint و تماشای فیلم میخوام.

اگه کسی هست که وارد باشه و بتونه موقع خرید راهنماییم کنه، لطفاً خصوصی بهم درخواست بدید 🙏🏻 من شمارهم رو میدم و توی سروش، روبیکا یا هر برنامهای که راحت باشید هماهنگ میکنیم. من عکس و مشخصات لپتاپها رو همون موقع میفرستم و شما بهم بگید کدوم ارزش خرید داره و کدوم نه.

ممنون میشم اگر کسی بتونه کمکم کنه ❤️

چ مارکی مد نظرته؟مال من ایسوس کارای دانشگاهیمو باهاش انجام میدم ورد و اکسل و پاور پوینت و اینا رو کار میکنم اوکیه و فیلمم نگاه میکنم باهاش...خوبم بوده هیچ مشکلی نداشته..دوستمم دل خریده راضیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم میخوام لپ تاپ بگیرم با ۳۰تومن

میخوام استوک بگیرم با این بودجه نمیشه نو خرید فقط قبل خرید اول ببین نسل چنده هارد ssdحتما داشته باشه چون سرعت بوت شدن رو چند برابر نسبت به هارد hdd میکنه رم هم بالای ۸باشه بایوسش رو چک کن رمز نداشته باشه چون نمیتونی بعدا ویندوزی چیزی نصب کنی باطری و گرافیکو...

چ مارکی مد نظرته؟مال من ایسوز کارای دانشگاهیمو باهاش انجام میدم ورد و اکسل و پاور پوینت و اینا رو کا ...

من به خود فروشنده که گفتم

گفت چند مدل دارم بیا از نزدیک ببین

اما بخدا اصلا سر در نمیارم...

میگن باید ssd بگیری و...

تنها هم میرم

برا همون میخوام یکی باشه من عکس بفرستم بگه خوبه یا نه

☹️

کار کرده نخر تونستی نو بخر

لنوو

دل

ایسوس

اینا مارک های خوبین

از چت جی بی تی هم بپرس هر کارایی که میخوایی بگو با اون مشخصات بهت لپ تاپ معرفی میکنه

من آن دختری هستم که فهمید ارزشش به تأیید دیگران نیست .یاد گرفتم همیشه قرار نیست همه مرا بفهمند، دوستم داشته باشند یا کنارم بمانند؛بعضی آدمها فقط بخشی از مسیر زندگی اند، می آیند درسشان را میدهند و میروند.من یاد گرفتم خودم پناه خودم باشم و در سختترین روزها دست خودم را بگیرم.شاید همیشه همه چیز مطابق میلم پیش نرود، اما تا وقتی به خودم ایمان دارم، هیچ شکستی نمیتواند مرا متوقف کند. من برای خودم زندگی میکنم،برای آرامش و آیندهای که لایقش هستم؛ چون در آخر هیچ کس مهمتر از خودم نیست.✨🤍

منم میخوام لپ تاپ بگیرم با ۳۰تومن میخوام استوک بگیرم با این بودجه نمیشه نو خرید فقط قبل خرید اول ببی ...

خب همه ایناییکه گفتی اصلا نمیدونم چیه😅

من واقعا دلم میخواد لپتاپ بگیرم

اما نیاز دارم یکی راهنماییم کنه

نمیخوام یهو فروشنده یچی بهم بده من سریع بخرم

میدونم میترسم خب ۳۰ میلیونم پول کمی نیست

کار کرده نخر تونستی نو بخر لنوو دل ایسوس اینا مارک های خوبیناز چت جی بی تی هم بپرس هر کارایی که میخو ...

پول ندارم خب

نو هم اقساطیش با چک هست من چک ندارم☹️

مجبورم اگه نخرم دیگه هیچوقت نمیتونم

با این گرانی وحشتناک خب من چی کنم آخه....

خب همه ایناییکه گفتی اصلا نمیدونم چیه😅من واقعا دلم میخواد لپتاپ بگیرماما نیاز دارم یکی راهنماییم کن ...

وقتی گرفتی حتما از فروشنده حداقل ۲۴ساعت مهلت تست بگیری و اینایی هم که گفتم از هوش مصنوعی بپرس راهنماییت میکنه

پول ندارم خبنو هم اقساطیش با چک هست من چک ندارم☹️مجبورم اگه نخرم دیگه هیچوقت نمیتونمبا این گرانی وحش ...

استوک هم خوبه و دی.جی کالا رو هم بگرد تا قیمتا دستت بیاد

من آن دختری هستم که فهمید ارزشش به تأیید دیگران نیست .یاد گرفتم همیشه قرار نیست همه مرا بفهمند، دوستم داشته باشند یا کنارم بمانند؛بعضی آدمها فقط بخشی از مسیر زندگی اند، می آیند درسشان را میدهند و میروند.من یاد گرفتم خودم پناه خودم باشم و در سختترین روزها دست خودم را بگیرم.شاید همیشه همه چیز مطابق میلم پیش نرود، اما تا وقتی به خودم ایمان دارم، هیچ شکستی نمیتواند مرا متوقف کند. من برای خودم زندگی میکنم،برای آرامش و آیندهای که لایقش هستم؛ چون در آخر هیچ کس مهمتر از خودم نیست.✨🤍

وقتی گرفتی حتما از فروشنده حداقل ۲۴ساعت مهلت تست بگیری و اینایی هم که گفتم از هوش مصنوعی بپرس راهنما ...

اون راهنمایی کرد

گفت رفتی عکس بده من بگم ارزش خرید داره یا نه

اما میترسم وسط عکس فرستادن یهو بگه محدودیته عکس

برا همین نمیخوام جلوی فروشنده هنگ کنم

شما خوب بلدی انگار

نمیشه من موقع خرید با شما هماهنگ باشم

عکس و اینا بفرستم بگی خوبه یا نه؟🫠

دیدم از ۴۰تومن به بالاست اما مدلش خب از پایین شروع میشه من اگه الان نخرم دیگه فکر نمیکنم بتونم بخرم: ...

ناراحت نباش خدا بزرگه بالاخره میخری🩷