2777
2789
عنوان

زبان انگلیسی

67 بازدید | 9 پست

خانوما موسسه خوبی تو تهران میشناسید برای بخش جنرال؟(ایلتس و ... نه) یه بازه ای فاصله افتاده برام دایره لغاتم و اینام خیلی کم شده ترجیحا هم کلاس نیمه خصوصی طور بین 3 4 نفر تا 7 8 نفر داشته باشن اگر خوبن برای مکالمه و لیسنینگ و ... مهم نیست حالا تعداد کلاس لطفا از تجربیاتتون بگید

کلاس = وقت تلف کردنچرا خود خوان و با استفاده از یوتیوب و اپلیکیشن های مختلف یاد نمیگیرید؟ چت جیپیتی ...

چرا کلاس که باشه تو روتین میری زبان اما چت جی پی تی چقدر میتونی باهاش درس بخونی؟ انگار میگین که مدرسه نرو کتاب هاشو بخون

تنها جنگی که قشنگه جنگیدن واسه آرزوهاست!🤍✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلاس = وقت تلف کردنچرا خود خوان و با استفاده از یوتیوب و اپلیکیشن های مختلف یاد نمیگیرید؟ چت جیپیتی ...

نظم ندارم و شرایط زندگیم یکم متلاطمه برای همین ترجیح میدم یه چیزی تحت عنوان کلاس متعهدم کنه به برنامه

شما خودخوان رو میدونید از چه بخشی شروع کنیم بهتره؟

چند بار کلاس رفتم اما اصلا انگیزه ای ندارم حس میکنم فشار رومه ، فکر میکنم خودخوان بهتر باشه

شما خودخوان رو میدونید از چه بخشی شروع کنیم بهتره؟چند بار کلاس رفتم اما اصلا انگیزه ای ندارم حس میکن ...

من مدل یک روز در هفته یا دو روز در هفته با فاصله مثل یکشنبه و پنجشنبه برام خیلی اوکی و با بازدهی جواب میداد البته به جو کلاس هم ارتباط داره به نظرم

چرا کلاس که باشه تو روتین میری زبان اما چت جی پی تی چقدر میتونی باهاش درس بخونی؟ انگار میگین که مدرس ...

چت جیپیتی به تنهایی که نه. به عنوان کمکی کنار درس خوندن

بعدم کسی که دیسیپلین و نظم نداشته باشه همون کلاسم به راحتی میپیچونه :(

شما خودخوان رو میدونید از چه بخشی شروع کنیم بهتره؟چند بار کلاس رفتم اما اصلا انگیزه ای ندارم حس میکن ...

بستگی به این داره که تو چه قسمتی ضعیف باشی و تو چه قسمتی قوی

مثلا اسپیکینگ رو ول نکنی و فقط لغت بخونی

یا گرامر رو رها نکنی

بهتره اول سطحت رو مشخص کنی

اگه A1 باشی مسلما منابعت با b2 متفاوته

یه اپلیکیشن هست خودم باهاش پیش میرم نمیدونم میتونم اسم ببرم یا نه (zabanshenas)

اشتراک میگیری و تمام منابع زبر دستته خیلی خوبه برای شروع. کم کم میاد دستت که کجا ها ضعف داری و اصلاحش میکنی هزینه اشتراک یکساله اش یک دهم یه ترم کلاس زبانه.