2777
2789
عنوان

همه بیاید

101 بازدید | 17 پست

خانوما عزیزای من وقتی میرم تو تاپیکای دعوا های زن و شوهری میبینم بجا اینکه به طرف دل گرمی بدین هی میگن مشاور طلاق اخه عزیزای من  فرهنگ مشاور هنوز تو ایرتن به اون صورت جا نیفتاده که بعدشم لطفا هر تاپیکی میرین نگین طلاق  بعضی از تاپیکا مثل اون خانومی که شورتش تو ماشین جا مونده اون واقعا باید گفت طلاق ولی بعضی از تاپیکای دیگه مثل این من چی گفتم و شوهرم چی گفت شوهرم جواب سلامم نداد اینا واقعا مسخره هستش که بگیم بنظر خود من و تجربه من زناواقعا تو پری از لحاظ روحی داغونن من همه دعوا هم تواین مدته  شما سعی کنین با یه طلاق گفتن زندگی یکیو خراب کنید تازه شما حرفایی که میشنوین از طرف یه شریک زندگیه شاید از مرد اون خانواده بپرس درد دلشو شاید واقعا درد دلش بیش تر باشه 

پس بیاین همدیگرو گرم کنیم به زندگی اخه طلاق هم بگیریم بقول پدر شوهرم چه معلوم نفر بعدی د تر از اون قبلی نباشه...اگه قرار باشه طلاق بگیریم چرا اصلا ازدواج کنیم😔

من باید تو کنکورم موفق شم

عزیزم هرکسی را بهر کاری ساختن برای نجات یه زندگی باید رفت سراغ یه آدم کاربلد اینجا هم بعضی راهنماییها بد نیست ولی برای اطمینان بیشتر باید رفت پیش مشاور اونم نه هر مشاوری مشاور کاربلد

یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌

طرف شوهرش دست بزن داره زده ترکوندش تازه خیانت هم میکنه هزار تا مشکل دیگه هم داره بگیم چی بهش واقعا ؟؟

کاربرای اینجا که فقط تو مشکلات خیلی خیلی حاد میگن طلاق تازه اونم نه همه خیلیا باز میگن بساز با طرف 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم با طلاق موافق نیستم واقعا درسته خیلیییییی سخته ساختن اون زندگی ولی با طلاق شاید همه جی بدتر بشه

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
عزیزم هرکسی را بهر کاری ساختن برای نجات یه زندگی باید رفت سراغ یه آدم کاربلد اینجا هم بعضی راهنماییه ...

درسته عزیزم از هر ده تا شاید یکیش بره مشاور قبول دارید

ببین توی تاپیک هیچ وقت نمیتونیم قضاوت کنیم حق با زن هست یاحق باشوهر هست

دراین مورد نمیشه قضاوت کرد چون ماهمدیگه رانمیشناسیم 

بعدشم اون خانوم که تاپیک میزنه عقلشو که ازش نگرفتن خودش باید عاقل باشه  به حرفای کاربرا گوش نده 

چون مشکلات خانوادگی نیاز به بررسی به صورت حضوری داره به صورت مجازی نمیشه نظر داددرموردِ مشکلات خانوادگی

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
منم با طلاق موافق نیستم واقعا درسته خیلیییییی سخته ساختن اون زندگی ولی با طلاق شاید همه جی بدتر بشه

همه نباید طلاق بگیرین بعضیا که خیانت و واقعا به اخرش رسیدن طلاق برا اوناس ا قبول داری؟

شما میگید اگه قراره طلاق بگیریم چرا ازدواج میکنیم....

عزیزم ما اگه بدونیم عاقبت طلاقه که ازدواج نمیگنیم انسان با ارزوی خوشبختی ازدواج میکنه ولی بعضی وقتا نمیشه که نمیشه ... چاره ی جز طلاق نیست اخه سوختن و ساختن سخته ،واقعا سخت

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
همه نباید طلاق بگیرین بعضیا که خیانت و واقعا به اخرش رسیدن طلاق برا اوناس ا قبول داری؟

اره واقعا ادم تا توزندگی نیاد نمیدونه واقعا چی به جیه

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
ببین توی تاپیک هیچ وقت نمیتونیم قضاوت کنیم حق با زن هست یاحق باشوهر هست دراین مورد نمیشه قضاوت کرد ...

درسته منم  میدونم بعضی وقتا ادم میبره خب ولی واقعا هر موقع همه درا رو ادم بسته بشه طلاق درسته نه اینکه چند وقت پیش یکی میگفت شوهرم  غذا میخوره نمیگه دستت درد نکنه میخوام طلاق بگیرمممم

شما میگید اگه قراره طلاق بگیریم چرا ازدواج میکنیم.... عزیزم ما اگه بدونیم عاقبت طلاقه که ازدواج نمی ...

اره ببین بعضیا واقعا مشخصه زندگیشون طلاقه صب یکی نوشته بود فوق لیسانسم و سرکار همه چیم خوبه با یه پسر ی ازدواج کردم بی مسئولیته و تا کلاس پنجم درس خونده این ازدواج اخرش طلاقههه

درسته منم  میدونم بعضی وقتا ادم میبره خب ولی واقعا هر موقع همه درا رو ادم بسته بشه طلاق درسته ن ...

تاپیکتونو دوباره خوندم فرمایشتون درسته کاملاً

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم