2777
2789
عنوان

قلبم بد شکست

95 بازدید | 12 پست

دختر عمم تیزهوشان قبول شده بعد عمم استوری کرده بود مامانم دیده ( اینم بگم چندین ساله قطع ارتباطیم باهاشون ) من سال دوم رشته روانشناسی هستم و باور کنید سال کنکور رتبم خوب شد که حتی میتونستم پیرا برم اما سر یه سری قضایا روان انتخاب کردم بگذریم مامانم برگشت گفت اگه توعم پزشکی یا دندان قبول شده بودی منم پیش عمت یه حرفی برا گفتن داشتم این حرفش خیلی بدجور قلبم اتیش زد مگه من چیم کمتره 🥲🥲 خودش میگه ناراحت نشده ولی باور نمیکنم وگرنه اینطوری منو نمیشکست برام دعا کنید پر قدرت این مسیر ادامه بدم یه روزی دهن همرو ببندم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تیزهوشان اونقدر هم مهم نیست عزیزم ؛ من دختر داییم تیزهوشان بود ولی کنکور خراب کرد رفت بدون آزمون دانشگاه پیام نور ؛ نمی گم بدون آزمون و پیام نور چیز بدیه ها اصلا ؛ ولی میگم تیزهوشان تضمین موفقیت نیست

تیزهوشان اونقدر هم مهم نیست عزیزم ؛ من دختر داییم تیزهوشان بود ولی کنکور خراب کرد رفت بدون آزمون دان ...

من اصلا ناراحت نشدم از قبولیش حرف مامانم منو سوزوند بعد برمیگرده میگه رشته خودت عالیه نمیدونم کدوم حرفش باور کنم

شما رشتتون روانشناسیه، الان ما دلداریتون بدیم؟!

مادرها آرزوهای زیادی برای فرزندانشون دارن. چون امکاناتی را در اختیارشون میذارن که زمان خودشون در اختیارشون نبوده.

در نهایت فرقی نمیکنه رشته ات چی باشه. اگه بتونی خوب پول دربیاری و مراجعینت ازت راضی باشن بهت بیشتر افتخار میکنه.

تیزهوشان اونقدر هم مهم نیست عزیزم ؛ من دختر داییم تیزهوشان بود ولی کنکور خراب کرد رفت بدون آزمون دان ...

ما که هرکی رفت از حالت نرمال خارج شدن! شبیه ادمای نرمال عادی نبودن دیگه چه حرف زدنشون چه حرکاتشون حتی میمیک صورتشون!

••••*••••

شما رشتتون روانشناسیه، الان ما دلداریتون بدیم؟!مادرها آرزوهای زیادی برای فرزندانشون دارن. چون امکانا ...

روانشناس ها ادم نیستن ؟ یعنی حق نداریم دلمون بشکنه ؟ چه منطقی !

من نمیگم انتظار نداشته باشه حق داره بچشم ولی دلیل نمیشه من و رشتم بکوبه من از رشتم راضیم مهم اینه داخلش حس خوبی دارم

روانشناس ها ادم نیستن ؟ یعنی حق نداریم دلمون بشکنه ؟ چه منطقی !من نمیگم انتظار نداشته باشه حق داره ب ...

شما هم دلتون میشکنه. قبول دارم. ولی ما چی بگیم که شما حالتون خوب بشه؟ مهارت حل مسئله بعد از فارغ التحصیلی به وجود نمیاد. این چالشهایی که دارید سعی کنید براش راه حل پیدا کنید. اینا همه اش تمرینه. اگر شما و امثال شما از پس خودتون برنیایید امثال من هیچوقت به شما و همکارانتون مراجعه نمیکنن.

شما هم دلتون میشکنه. قبول دارم. ولی ما چی بگیم که شما حالتون خوب بشه؟ مهارت حل مسئله بعد از فارغ الت ...

مشکل ما نیستیم مشکل شما و دیدگاه شماست که روانشناس رباط میبینید همه ادما گاهی دچار حالات شدید عاطفی میشن مهم اینه که داعمی نباشه و قابل کنترل باشه

خود پزشک مریض نمیشه ؟ چرا میشه

شما هم دلتون میشکنه. قبول دارم. ولی ما چی بگیم که شما حالتون خوب بشه؟ مهارت حل مسئله بعد از فارغ الت ...

من قبل اینکه روانشناس باشم ادمم خانم

کسی که این درک کنه مراجعه هم میکنه شما نگران نباش