2777
2789
عنوان

عروس هلندی

49 بازدید | 10 پست

دوستانی که عروس هلندی دارن میشه بگید چقدر طول کشید بهتون عادت کنه ؟ چقدر طول کشید دستی بشه ؟

من دو سه روزه گرفتم اولش غذا نمیخورد الان یکمی میخوره ولی خیلی بی قراری میکنه صدای پرنده همسایه رو میشنوه همش میخواد از قفس بیاد بیرون ؟

همیشه اینجوری میمونه ؟ دلم نمیاد اینجوری نگاش کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پرنده های منم صدای یه پرنده دیگه میشنون اینطوری میکنن اینجورین کلا همشون طبیعیه

پرنده من خیلی طول کشید تا عادت کرده هشت ماه اینا

الانم بخاطر غذا مثلا پلو خوردنی میاد رو پام یا شونم میشینه

بیشتر موقع ها ازاد بزاری زودتر هم عادت میکنه

جمهوری اسلامی ایران حرم ماست:)

میترسه هنوز اولشه ، به نظرت چقدر طول میکشه بهم عادت کنه ؟

خیلی زود وابسته میشن اگه دستتو گاز گرفت دستتو نکش تا احساس امنیت کنه سفیده تخم مرغ رنده کن بهش بده سعی کن غذا کف دستت بخوره و تو اتاقت باشه جایی ک تورو زیاد ببینه

خیلی زود وابسته میشن اگه دستتو گاز گرفت دستتو نکش تا احساس امنیت کنه سفیده تخم مرغ رنده کن بهش بده س ...

نه اصلا گاز نمیگیره کلا دستمو میبیرم سمتش فرار میکنه فکر نکنم دیگه باهام صمیمی بشه

نه اصلا گاز نمیگیره کلا دستمو میبیرم سمتش فرار میکنه فکر نکنم دیگه باهام صمیمی بشه

چرا میشه من مرغ عشق رام کردم عروس هلندی ک کار نداره دستت سمتش نبر بزار کنارش و غذا بریز رو دستت مخصوصا مواقعی ک گشنشه یکم صبوری کن خودش میاد میخوره

هشت ماه خیلیه تا اونموقع من دق میکنم

ایکجوری نیست که عادت نکنه مثلا نزدیک میاد ولی رو دست شاید نیاد

البته ما چون تعمیرات داشتیم ترسیدن بخاطر صدا اینا یکم دیرتر اومدن نزدیک پیشش رفتارای یهویی نکنی سعی کنی با دست بهش سبزیجات و آجیل و این چیزا بدی یواش یواش اعتماد میکنه زودتر نزدیک میشه

جمهوری اسلامی ایران حرم ماست:)

شما سن خیلی خوبی گرفتینش ، الان توی تاپیک قبلیتون دیدم چهارماهشه

توی این سن خیلی سریع دستی میشه

برای منم همین سن بود ، دیگه نهایتا یکی دو هفته ای عادت کرد

الان کلا روی سر من و همسرم و مادرم نشسته اینور اونور میره ، در طول روز هم از قفس بیرونه کلا ولی دو هفته اول از قفس نذاریدش بیرون بزارید همون تو بمونه تا عادت بکنه و اینکه خیلی خوبه که تحت نظر دامپزشک اگه قبول میکنه یکی دو تا از شاه بالاشو بکنه که زمینی بشه و دستی بشه بعد اون پرش دوباره در میاد نگران نباشید و میتونه بعد از چند وقت پرواز کنه

البته اگه دامپزشکتون این کارو تایید بکنه

مــاه میـتابد و انــگار "تویی" میخنــدی (دوستان این کاربری مال بنده بوده ولی دوست نزدیکم هم از این کاربری استفاده میکردن و تاپیک میزدن ، الان کاربری دست خودمه و از سال ۱۴۰۵ به بعد اگر تاپیکی دیدید متعلق به من هست)