من حقوق خیلی کمی دارم مادرم مدام انتظار داره هر چیزی از جهیزیه رو که نتونست بخره رو بزاره گردن من تا الان خیلی چیزا خریدم ولی دیگه نمیتونم چون حقوقم کفاف خودمو هم نمیده اینقدر بهم فشار اوورد که انگار افسرده شدم مدام حالم بد میشه تپش قلب میگیرم خیلی از لحاظ روحی داغون شدم خیلی دوست داشتم ازدواج کنم دیگه زده شدم نامزدمم مدام میگه چرا همیشه فکرت درگیره روم نمیشه بهش بگم میگم چیزی نیست و مشکلی ندارم فکرم درگیر هیچی نیست ولی واقعا دیگه نمیتونم چیکار کنم؟💔حتی به هرکی هم میگم به مادرم میگه اینقدر به دخترت فشار نیار میگه وظیفه ی ما نیست جهیزیه بدیم خودش باید بخره توی این سن داغونم
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
اره بعضیا اینجوری اند از دختر و پسرشون توقع دادن خرج های ازدواجشون بدند... مخصوصا اگر طرف شاغل باشهع ...
من خودمم خیلی آرومم و هیچ وقت باهاشون بد حرف نزدم الان اگر یچیزی بگم خیلی چیزا میگن بهم کلا خودم نمیتونم بی احترامی کنم بهشون ولی حقم این نبود که سو استفاده کنه ازم🙂
بگو اتفاقا وظیفتهبه حساب شما می نویسه تسویه نکن بگو از مادرم طلبکار باشید
باورت نمیکنه من خیلی دل رحمم روزایی بود که براشون روز مادر کادو میخریدم همون موقع یکی دو روز بعد اومد بهم گفت ما وظیفه نداریم بهت غذا بدیم و این حرفا من هم از اون روز وقتی از سر کار بر میگشتم خودم وسیله میخریدم برا خودم یچیزی درست کنم گاهی اوقات گرسنه میرفتم سر کار خیلی بد بود 💔