2777
2789
عنوان

مشکل مادر من

204 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها واقعا دیگه درمانده شدم من مشکلات خیلی زیادی دارم تو زندگیم ولی یکی از اینا که واقعا رو مخه را میخام بگم شاید کسی تجربه ای داشت کمک کرد. مادر من زن تحصیل کرده ای است اما بااین حال یه کارهایی میکنه که اصن می مونی این چرا اینطور میکنه. مشکل بزرگش وسواس فکری شدیده که هرچه میگذره بدتر میشه و همه را عاصی کرده و با پدرم دعوای شدید میکنن. بیش از حد و بطور غیر عادی نگران همه چیزه فرض کنید من دارم کفش میپوشم جیغ میزنه خم شدی سرت تو دیوار نخوره و اونقد تکرار میکنه که بهم میریزی یا مثلا میخای چله تابستون بری حمام اینقدر میگه میترسم سرما بخوری که دیونه میشی. سوار هواپیما اتوبوس و حتی ماشین میگه سرت به سقف نخوره!  تو پیاده رو راه میری اینقدر غیرعادی نگاه میکنه به اطراف همش میترسه چیزی بشه موتور رد بشه یا مثلا کسی به خودش یا ما گیر کنه. از این مورداش زیاده اما حاضر نیس درمان بشه دکتر اعصاب رفتیم همکاری نکرد دارو نخورد گفت من چیزیم نیس قرص مضره و...امروز خواهر زادم تو حیاط بود اینقدر جیغ زد بیا تو زنبور نیش نزنه و.... بچه عصبی شد داد زد سرش اینم بدتر از اون هزار بار پدر مادرش گفتن حواسمون هست بی فایدس. یا بچه دو سال نیم هرچه بیاد بخوره میگه خفه میشه نمیده یا له میکنه چکار کنیم. حتی چن وقت پیش به کسی تجاوز شده بود هی زنگ میزنه مواظب باش درو قفل کن کسی بهت تجاوز نکنه

بگو مامان طبق پیشرفت علم تو با این ذهنیت و افکار منفی باعث میشی این اتفاقها برام بیفته

پس لطفا همیشه به چیزای خوب فکر کن تا همیشه اتفاقای خوب بیفته

یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ی وقتهایی ازین حسها داشتم و ترس از رانندگی رفتم مشاور گفت ترس فوبیا داری. 

همش فک میکردم الان خواهر زادم تو خونشون چکار  میکنه نکنه حین بازی چیزیش بشه وهزاران فکر دیگه. 

خلاصه ی هورمونی تو مغزه که اون اومده پایین ی سری توضیح علمی داد دکتر در نهایت قرص آسنترا و فلوکسامین تجویز کرد که گفت باید سطح هورمونه بیاد بالا. منم ی مدت کوتاه استفاده کردم نتیجش خیلی خوب بود . ولی ادامه ندادم طول درمانش ۳ ماهه بود

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
منم ی وقتهایی ازین حسها داشتم و ترس از رانندگی رفتم مشاور گفت ترس فوبیا داری.  همش فک میکردم ا ...

قرص نمیخوره دکتر گفت باید یکی هرشب بش قرص بده که کسی هم نیس

همه این حرفها را زدم بابا

اگر میتونن کتاب مطالعه کنن کتب اسرار قدرت درون از لوییز هی رو بدین بخونه تا خودش متوجه اشتباهش بشه کتاب 4 اثر از اسکاول شین هم خوبه یا اینکه خودتون ماجراها و اتفاقای اون کتاب رو براشون تعرف کنید تا مطمئن بشن از خودتون حرف در نمیارید

یا ببرید مشاور

یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌

خودتون پیش مشاوره برین توضیح بدین شاید درست بشه آخه خیلی سخته اینجوری 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍