2777
2789
عنوان

لکه بینی کمک

40 بازدید | 8 پست

سلام خانوما من سیزده روز بعد از آمپول اچ سی جی یا همون آزادسازی تخمک نفخ و احساس ضعف توی شکم و کمرم دارم کلا یه حالت شل شدن عضلات و ضعف رفتن و لکه بینی دارم قهوه ای بود اول و حالا خونابه ای مثلا یچیزی بین آبکی سفید و قهوه ای روشن رو به صورتی بنظرتون لانه گزینیه؟

فقط باید صبر کنی تا موعدت

منم روز چهاردهم بی بی چکم هاله افتاد قبلش منفی شده بود فکر کردم حتما خبریه

امروز 20 روز از آمپول گذشته یه روزم از موعدم... فککنم پریود میشم لک قهوه ای دیدم

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

فقط باید صبر کنی تا موعدتمنم روز چهاردهم بی بی چکم هاله افتاد قبلش منفی شده بود فکر کردم حتما خبریها ...

ایشالا که بارداری حتما خبرشو بده بهم عزیزم من آخه روز سیزدهم بعد آمپول هستم و تا حالا آمپول استفاده کرده بودم این علایم نداشتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایشالا که بارداری حتما خبرشو بده بهم عزیزم من آخه روز سیزدهم بعد آمپول هستم و تا حالا آمپول استفاده ...

نه دیگه این ماهم رفت باید برم سیکل ای یو آی

شماهم انشاالله که بارداری...ولی میگم مثل من استرس نداشته باش صبر کن تا موعد پریودت بعد بی بی چک بزن انشاالله دوتا خط پررنگ میبینی

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

نه دیگه این ماهم رفت باید برم سیکل ای یو آیشماهم انشاالله که بارداری...ولی میگم مثل من استرس نداشته ...

جواب گرفتی بهم خبر بده منم لکه بینیم بیشتر شده ولی خونریزی نشده هنوز برا همین امید دارم چون تخمک زیادی آزاد کردم سه تا تخمک آزاد کردم احتمال میدم دوقلو باردار باشم ولی خب میدونی که امید های الکی که به خودمون میدیم به قول گفتنی گول میزنیم خودمونو امید بخدا

جواب گرفتی بهم خبر بده منم لکه بینیم بیشتر شده ولی خونریزی نشده هنوز برا همین امید دارم چون تخمک زیا ...

موعدت کیه؟

منم ترشح قهوه ای دارم احتمالا پریود بشم...

سلام من پریود شدم عزیزم امروز روز اخرم بود شما چی

سلام منم همون ۱۸ پریود شدم اما حجم خیلی کم تموم شد