2777
2789
عنوان

یبوست کودک

46 بازدید | 4 پست

دوستان سلام. من ۴ماه با مشکل یبوست دخترم ک الان یک سالشه دست و پنجه نرم کردم. برای هر پی پی ک قدر نخود دفع میکرد روزی ۷ الی ۸ بار زور میزد، قرمز میشد و کل سرش خیس عرق میشد. پیش چندین متخصص گوارش اطفال رفتم ولی جز نسخه های تکراری بی تاثیر چیزی عایدم نشد. هر ملینی که فکر کنید از معجون انجیر آلو گلابی تا لاکتولوز رو تست کردم. مدت زیادی فقط سوپ میدادم بهش ک همین باعث چون بچم خوب وزن نگیره و خلاصه با هر زوری ک میزد یه جون از جونام کم شد.

وظیفه خودم دونستم بیام اینجا و به مامان هایی ک مشکل مشابه دارن استاد پژمان روحانی رو معرفی کنم.

قربانوجودشون برم که با نسخه و راهنمایی های ایشون ظرف سه روز مشکلمون رفع شو و الان که ۱ ماه میگذره از ویزیت، دیگه هیچ زوری نزد دخترم.

ایشون هیچ نیازی به تعریف من ندارن، کافیه سرچ کنین و تعداد نظرات بینهایت مثبت افراد رو بخونین.

خواستم بیام اینجا و اطلاعاتم رو باهاتون به اشتراک بذارم بلکه بچه ها کمتر اذیت بشن و مامانا هم همینطور.

مطبشون تهران و خیابان دکتر قریب هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب چی داد؟ دلیلش یبوستش چی بود؟ همه که نمیتونن برن دکتر تهران

عزیز، چون دکتر همه چی رو اعم از قد و وزن، سابقه مشکل قبلی و رژیم غذایی چک میکنن و با توجه به اون نسخه میدن من به خودم اجازه ندادم که خدایی نکرده بیام توصیه گمراه کننده ای بذارم. برای همین پیشنهاد میکنم از ویزیت آنلاین استفاده کنین که یوقت مشکلی پیش نیاد برای کوچولو.

برای من مشکل بیشتر از زیاد دادن شیر بود و همراهش دارو هم نوشتن و رژیم غذایی برام تشریح کردن. این رو هم بگم انقد طولانی بود توضیحات من وییس رکورد کردم که یادم بمونه.

خب فقط دارو دادن یا توصیه ای هم کردن؟ اگر میشه راهنمایی هاشون رو اینجا بگید به درد ما هم بخوره🙏

عزیز، چون دکتر همه چی رو اعم از قد و وزن، سابقه مشکل قبلی و رژیم غذایی چک میکنن و با توجه به اون نسخه میدن من به خودم اجازه ندادم که خدایی نکرده بیام توصیه گمراه کننده ای بذارم. برای همین پیشنهاد میکنم از ویزیت آنلاین استفاده کنین که یوقت مشکلی پیش نیاد برای کوچولو.

برای من مشکل بیشتر از زیاد دادن شیر بود و همراهش دارو هم نوشتن و رژیم غذایی برام تشریح کردن. این رو هم بگم انقد طولانی بود توضیحات من وییس رکورد کردم که یادم بمونه.