nsikp مدیر استارتر عضویت: 1405/03/27 تعداد پست: 706 عنوان فرهنگیان 137 بازدید | 8 پست من ورودی یازدهم تجربیم میشه بهم بگید چیکار کنم که بتونم فرهنگیان رشته زیست شناسی قبول شم خیلیییییییی دوست دارم ارزومه به رشته مورد علاقم برسم دعا کنید عزیزان 💚 1405/05/17 | 12:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nsikp مدیر استارتر عضویت: 1405/03/27 تعداد پست: 706 کنکور فرهنگیان بده وا خب اینو که میدونم منظورم اینه که چه کتابی بخونم چه کاراییو باید رعایت کنم ارزومه به رشته مورد علاقم برسم دعا کنید عزیزان 💚
saba__kurd عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 2847 چون ورودی یازدهمی به نظرم فقط کتاب خودتو بخون وقتی دوازدهم شدی برو ماز شرکت کن و کتابای خیلی سبز یا مهر و ماهو بخر اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)
مهلا435 عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 864 وا خب اینو که میدونم منظورم اینه که چه کتابی بخونم چه کاراییو باید رعایت کنم مثل کنکور اصلیه فقط دو سه تا منبع دیگه هم داره که زیاد سخت نیست کار خاصی هم نمیخواد انجام بدی فقط حجاب و ..
nsikp مدیر استارتر عضویت: 1405/03/27 تعداد پست: 706 چون ورودی یازدهمی به نظرم فقط کتاب خودتو بخون وقتی دوازدهم شدی برو ماز شرکت کن و کتابای خیلی سبز یا ... الان ماز گرفتم ارزومه به رشته مورد علاقم برسم دعا کنید عزیزان 💚
saba__kurd عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 2847 الان ماز گرفتم خب خوبه دوازدهم هم بگیر به نظرم از الان یازدهمتو بخون اگه حوصله داری وقت مدرستم بهتر یاد میگیری درسارو مثلا روزی یه ساعت اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)
توت_فرنگی_کوچولو4040 عضویت: 1404/09/23 تعداد پست: 245 مطالعه مثل بقیه کنکوریا داشته باشهم برا نهایی هم کنکور اصلی تجربیسال بعد در کنار اینا از دی ب بعد منابع فرهنگیان رو هم روتین ب برنامت اضافه کن مثلا روزی یساعتهمین
فانوس_مغرور عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 2564 کتاب تست تست بزنفیلمای کنکور ببینتو اجتماع فعال باش از الان خودتو برا مصاحبه اماده کن دانشجو معلم🌱 تو زندگیت به قدری تلاش کن که بعدا به هیچ عنوان حسرت نخوری♥نور♥