2777
2789
عنوان

برام دعا کنید

26 بازدید | 6 پست

سلام بر همگی

چندماه پیش طلاخریدم گفتم باهاش جنس بخرم مغازه مو راه بندازم بابام مشکل مالی بزرگ براش پیش اومد به هرکی رو انداخت گفتن نداریم منم شهر دورم بابام به من مشکلشو نگفت تا یکدفعه از زنداداشم شنیدم حکم جلبشو گرفتن دیشب تا صبح باشوهرم مشورت کردم و با رضایت دوتامون طلاهامو فروختم و امروز بدهی بابام کاملا تسویه شد.

نمیدونم حس کردم خدا خواسته منو امتحان کنه فقط برام دعا کنید منم بتونم به امیدخدا کاسبی مو راه بندازم .

خدایا خودت کمکم کن.

ای جانم خدا بهتون خیر فراوان بده همچنین همسرتون ک اینقدر داماد خوبی هستن

فقط ی نکته خوبی و محبت سرجاش ولی شما هم ب اون طلا و پول برای زندگیتون نیاز دارید در مورد نحوه برگشتش و... پدرتون صحبت کنید

لطفا لایک نکنید .

ای جانم خدا بهتون خیر فراوان بده همچنین همسرتون ک اینقدر داماد خوبی هستن فقط ی نکته خوبی و محبت سرجا ...

خدا حفظتون کنه ان شاء الله

بابام بازنشسته ست

بابام گفت وام میگیرم براتون شوهرم گفت فعلا ی نفس راحت بکش چند ماه دیگه درخواست وام بده عجله نکن

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خدا حفظتون کنه ان شاء الله بابام بازنشسته ست بابام گفت وام میگیرم براتون شوهرم گفت فعلا ی نفس راحت ب ...

الهی شکر

منتها دفعه بعد بابات گفت وام میگیرم شما نگو نهههههه صبر کن

انسانها مشکلاتشون رفع بشه تغییر میکنن

البته محبت ب پدر و مادر هر چی کنی کمه اما چون خودتون ب اون پول احتیاج دارید میگم

لطفا لایک نکنید .

الهی شکر منتها دفعه بعد بابات گفت وام میگیرم شما نگو نهههههه صبر کن انسانها مشکلاتشون رفع بشه تغییر ...

به روچشام حتما

خیلی ممنونم بابت حرفهای منطقی تون

من و شوهرم وقتی که میخواستیم تو غربت خونه بخریم هیچکی شرایط خوبی نداشت که کمکمون کنه وام گرفتیم بابام ضامن مون شد و خداروشاهده قسطهاش اونقدر زیاد بود که هیچی واسه خرج و خوراک مون نمی موند بابام هرماه الهی قربونش برم میرفت به اندازه یک ماه خشکبار و حبوبات و گوشت و لبنیات و خوراکی میاورد میزاشت تو خونه مون و میرفت هرچقدر می گفتم ده ساعت راه رو اومدی حداقل استراحت کن بعد برو میگفت درسته وضع مالی خیلی خوبی ندارم ولی من از فروشگاه فرهنگیان هرچیزی بخواهید میتونم قسطی بیارم و براتون بزارم اینجا و برم . تا سه سال خداروشاهده هر ماه تو تابستون و زمستون اینجوری میومد و میرفت

قربونش برم که هرچی بهش می گفتم مسیر خطرناکه طولانیه میگفت تو برام از هر چیزی باارزشتری

به روچشام حتما خیلی ممنونم بابت حرفهای منطقی تونمن و شوهرم وقتی که میخواستیم تو غربت خونه بخریم هیچک ...

خدا حفظش کنه به این پدر

واقعا زیبنده نام پدر هستن ایشون

دستش رو ببوسید سلام منم بهشون برسونید

ایشون اونقدر خوب بوده ک دختر و داماد فکرش هستن امروز .

پدر و مادرهایی میشناسم که ازشون بجه ها فرار میکنن و اگر بفهمند بچه هاشون مشکل دارن ذوق میکنن و تلاش،میکنن دامن بزنن ب مشکلات .

خیلی تحت تاثیر پدرتون قرار گرفتم خدا حفظشون کن

لطفا لایک نکنید .