2821
2789
عنوان

کمک کنیددددددد

91 بازدید | 23 پست

دکتر برام ویتامین دی۱۰۰۰ فولیک اسید نوشته روزی ی دونه بیبی زدم مثبته آزمایش نگرفتن گفتن زوده ده روز دیگ بیا دوروز از پریودم گذشته دکتر گفت بیار قرصارو ببینم نبرم میخوام بدونم قرصا ضرر نداره آخه سقط داشتم راستی دکتر گف باردار باشی قرصا عوض میشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی ضرر داره دکتربه من گفت مواظب باش باردارنباشی تودوره پریودی بخور بعدم حواست باشه

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

ویتامین دی هزار بده چون خیلی دوزش بالاست فولیک اسید که خوبه 

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
خیلی ضرر داره دکتربه من گفت مواظب باش باردارنباشی تودوره پریودی بخور بعدم حواست باشه

نه عزيزم من دوتاشو دكتر بهم داد

تازه گفت اگه أسيد فوليك نخوري عصبش درست تشكيل نميشه و حتما بايد خورد

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
ویتامین دی هزار بده چون خیلی دوزش بالاست فولیک اسید که خوبه 

اتفاقا دكتر بهم دوز هزار داد

اگه نميدونين الكي استارتر رو نگران نكنين

اتفاقا دكتر بهم دوز هزار داد اگه نميدونين الكي استارتر رو نگران نكنين

دکتر که به من گفت باردارنباشی 

من تازه فهمیدم

أسيد فوليك رو حتماااا بايد ادامه بدي 

ولي ويتامين دي بايد باز ازمايش بدي اگه كم بود دكتر بهت ميده

أسيد فوليك رو حتماااا بايد ادامه بدي  ولي ويتامين دي بايد باز ازمايش بدي اگه كم بود دكتر بهت م ...

قبلا نمی خوردم امروز برام ویتامین دی ۱۰۰۰ اسید فولیک نوشته میترسم اتفاقی نیافته سقط داشتم آخه

اتفاقا دكتر بهم دوز هزار داد اگه نميدونين الكي استارتر رو نگران نكنين

شاید خیلی ویتامین کمبود داشتی

2790
2823
2791
2779
2792