2777
2789
عنوان

هایمن🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 1313 بازدید | 98 پست
آره دکترای دنیا دروغ میگنعلم آناتومی و بافت شناسی دروغ میگهشهین از درغوز اباد که میخواد نداشتن هایمن ...

همچین چیزی واقعیته خب

من نمیخوام سفید شویی کنم

یکی که بهش تجاوز میشه بازم باید بهش برچسپ هرزه بچسبانیم؟

به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بکارت که وجود داره متخصص زنان میگه هست شما میگی نه

نباید انقد روی این موضوع تمرکز بشه

که یه عالمه زندگی بخواد نابود بشه

به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️
آره دکترای دنیا دروغ میگنعلم آناتومی و بافت شناسی دروغ میگهشهین از درغوز اباد که میخواد نداشتن هایمن ...

دکتری که من میرم سالها تخصص گرفته بورد تخصصی داره کلی مقاله داره پزشک معتمد پزشک قانونی هم هست ایشون میگف بله بکارت هست و ما با معاینه براحتی متوجه حتی اسیب های سطحی هم میشیم بعد اینجا طرف دیپلمم نداره میگه نه وجود نداره

نباید انقد روی این موضوع تمرکز بشه که یه عالمه زندگی بخواد نابود بشه

کسی متمرکزنشده از وقتی روابط جنسی خارج از ازدواج رو شروع کردن به عادی سازی که خیلی کار چندش و کثیفی هست و آسیب روانیش به دختر به مراتب از آسیب جسمی بالاتره یه گروهی شروع کردن برای سرپوش گذاشتن رو گندکاری هاشون که بکارتی وجود نداره اینا عقب موندگی هست و ....نفهمیدیم کی پیشرفت و توسعه معنیش شد روابط جنسی خارج از تعهد و تاهل و عروسک حنسی شدن یه مشت هول بی خاصیت که هیچ تعهدی بهت نداره این کجاش پیشرفت هست؟!!!

نهههه

نمیدونم ولی همه ما تو بچگی بخاطر تب و ... حداقل یه بار از شیاف استفاده کردیم و مطمئنا اگه استفاده هم نکرده باشیم دیگه میدونیم شیاف مقعدی هست دیگه از واضحات هست و از داروهای معروف نهایتا همع اینها رو تجربه نکرده باشیم دیگه رو پاکتش نوشته، بزرگ زده مقعدی

دکتری که من میرم سالها تخصص گرفته بورد تخصصی داره کلی مقاله داره پزشک معتمد پزشک قانونی هم هست ایشون ...

آره یه بافت پیوندیه چه از دوران جنینی ایجاد میشه

حالا من نمیگم لزومن خونریزی در مقدار مشخصی داره ، واقعا هم اینطور نیس ولی یه موجی ایجاد شده چند ساله سه تا چیز. عجیب میگن اینکه هایمن خرافاته وجود نداره ✅😐 دوم همه میگن ارتجاعی هستیم که بقیه رو گول بزنن✅😐 سوم میگن باش هایمن وجود داره ولی خونریزی دروغه ✅😐

حالا اینا اثبات هایمن و اون بافت پیوندی که هیچی مشخصه حرفی توش نیس اصلا تکلیفش روشنه ✔️

ولی یه دکتر فوق العاده با تجربه و با علم که توی خود اروپا هم کورسای مختلف گذرونده بود هیچ سودی هم از این جریان نمیبرد نه ترمیم که غیر قانونیه و عوارض جدی داره انجام میداد نه چیزی

:

گفت پرده ارتجاعی خیلی پدیده نادریه درصد کمی این مدلی هستن /

ولی الان هر کیو میبینی میگی من ارتجاعی ام که از سر خودش باز کنه امار ارتجاعی ها انقد رفته بالا عجیب غریب 😐 قبلا مثلا پنج ده درصد بوده الان شده شصت هفتاد درصد

خونریری هم خودمونیم درسته الزامی نداره و ممکنه برای هر کسی اتفاق نیفته ولی یه جریان پیش اومده کلا دارن هماهنگ انکارش میکنن 🤔

نمیدونم سر کیو میخوان کلاه بزارن 😅

ما هیچ مهم نیس واسمون که با بافت پیوندیشون چه کردن🙄 ولی کاش شعور و فرهنگ داشته باشن انقد شایعات رو مغرضانه پخش نکنن😅

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒 من خواب میناب دیده بودم ،درست دو ماه قبل از نه اسفند فرشته هایی که به سمت جنوب شرقی ما (یعنی هرمزگان) در پرواز بودن و رایحه معطر بهشت🍃 باخودشون اورده بودن و وقتی پرسیدم کجا میرن؟ گفتن برای علی اصغر عزاداریم و به زمین اومدیم و من گفتم الان که محرم نیس 🏴کربلا که این طرفی نیس !! 🥺و اونا دستای خاکی و سیاه شون که روی هر کدوم انگشتای بیشماری داشتن نشونم دادن و گفتن🖐️🖤👋 برای« علی اصغر ها »🫠.. ای رهبر شهیـدم راهت ادامه دارد ✊🏼🚩 شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد🌅/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا....⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠 لبیـک سید مجتبی، لبیک واقعی ناگسستنی تا انقلاب مهدی 🌻🌼🧡 درسی از دل گرگ و میش فتنه ها: هیچوقت به کسی که پرچمدار و فانوس دار راه حقه شک نکن حتی به لحظه ای پلک زدن ❌ 😊

نمیدونم ولی همه ما تو بچگی بخاطر تب و ... حداقل یه بار از شیاف استفاده کردیم و مطمئنا اگه استفاده هم ...

عزیزم اگ شما میخوای ب ما ج.ده بودنو ببندی اون ب خودت مربوطه ولی شیاف بدون کارتون بود و من تا اون سن فقط قرص مصرف میکردم چون میترسیدم. متاسفم بابت ذهن خرابتون

واقعا برای این همه قضاوت گر بودنتون متاسفم ...

من قضاوتتون نکردم خودتون چنین برداشتی داشتید در اصل بابت عدم اگاهیتون تا این سن از استفاده یه داروی ساده که اکثریت نحوه استفادش رو میدونن ، برام تعجب اور بود که باعث چنین اسیبی بهتون شده و بس کاش حداقل از مادرتون میپرسیدید

آره یه بافت پیوندیه چه از دوران جنینی ایجاد میشه حالا من نمیگم لزومن خونریزی در مقدار مشخصی داره ، و ...

دکتر من هم میگف ارتجاعی درصد خیلی پایینی هستن

در کل با این کاراشون؛ کاری میکنن که اگه بنده خدایی واقعا هم اهل این کارا نباشه و مدل هایمنش ارتجاعی باشه باور نکنن و بهش برچسب بزنن

دکتر من هم میگف ارتجاعی درصد خیلی پایینی هستندر کل با این کاراشون؛ کاری میکنن که اگه بنده خدایی واق ...

آره دقیقا 🙂

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒 من خواب میناب دیده بودم ،درست دو ماه قبل از نه اسفند فرشته هایی که به سمت جنوب شرقی ما (یعنی هرمزگان) در پرواز بودن و رایحه معطر بهشت🍃 باخودشون اورده بودن و وقتی پرسیدم کجا میرن؟ گفتن برای علی اصغر عزاداریم و به زمین اومدیم و من گفتم الان که محرم نیس 🏴کربلا که این طرفی نیس !! 🥺و اونا دستای خاکی و سیاه شون که روی هر کدوم انگشتای بیشماری داشتن نشونم دادن و گفتن🖐️🖤👋 برای« علی اصغر ها »🫠.. ای رهبر شهیـدم راهت ادامه دارد ✊🏼🚩 شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد🌅/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا....⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠 لبیـک سید مجتبی، لبیک واقعی ناگسستنی تا انقلاب مهدی 🌻🌼🧡 درسی از دل گرگ و میش فتنه ها: هیچوقت به کسی که پرچمدار و فانوس دار راه حقه شک نکن حتی به لحظه ای پلک زدن ❌ 😊