2777
2789
دقیقا میفهممت میشینم کامل علتش رو حتی درمورد خونریزی توضیح میدم باااااااااااز قانع نمیشن

میگن نههههههه اینارو مد کردن راحت ب خراب بازیاشون برسن

نفرین من این بود تو را زمانی شناختم که سهمم تنها قاب عکست بود و همین برای تلاطمم کافیست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

میگن نههههههه اینارو مد کردن راحت ب خراب بازیاشون برسن

مشکل اینه عقاید برای هزار سال پیشه الان آقایون هایمن ندارن از کجا میخواین متوجه بشین قبلا با کسی رابطه داشته یا نه

مشکل اینه عقاید برای هزار سال پیشه الان آقایون هایمن ندارن از کجا میخواین متوجه بشین قبلا با کسی راب ...

داشته باشنم اونا مردن عیب نداره براشون

تو بایذ لا چادر چاقچور باشی

نفرین من این بود تو را زمانی شناختم که سهمم تنها قاب عکست بود و همین برای تلاطمم کافیست

دقیقا میفهممت میشینم کامل علتش رو حتی درمورد خونریزی توضیح میدم باااااااااااز قانع نمیشن

بیخیال با آدمی که این تصور رو داره هم زبان نشو دیگه چه برسه بخوای قانعشون هم بکنی بزار توی جهالت خودشون بمونن حال داری بهشون توضیح میدی

جدی حالم داره از این فرهنگای چندش نسل قبل بهم میخورهه

اصلا چرا باید کسی زیر بار معاینه بره

من اسم همچین چیزی رو بیارن میگم پسر خودتونم باید بره مقعدشو چک کنه ببینیم سالمه یا نه بدوننن کوچیکترین تردیدی همینو میکوبیدم تو صورت ننه باباش که یاد بگیرن میان خواستگاری کسی حرف گنده تر از دهنشون نزنن

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.🥀🕳یه عدد ENTJ🕳

خانما

ما هزاران و هزاران در کنار هم باشیم بگیم همچین چیزی وجود نداره خودمم میگم نیست

با اون دکتری که میگه این خرافات چیه بکارت وجود داره چیکار کنیم

با مردای سنتی جامعه چیکار کنیم

با خانواده و مادرمون چیکار کنیم

اگه خونی نباشه راحت میگن پس تو هرزه یی چیکار کنیم

این اتفاقات هنوزم هست

برای یه تابو هزاران نفر باید تابو شکنی کنن

و اینکه بیائید خودمون به خودمون رحم کنیم

حقیقتا دلم میسوزه

به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️

اره تو بچگی اسیب اره....

🦁دعاکنین منو مهیار بهم برسیم🌞دخترکی که عاشق است آن سوی جهان ایستاده با قلبی پر از امید میخندد زندگی میکند و صبورانه انتظار میکشد چون باور دارد روزی فاصله ها تمام میشود و او به مهیار میرسد............. 1405/5/15روزی ک برات اینو نوشتم اما از زبون شخص سوم برای خودم)))

فکر میکردم ندارم همشم افسرده بودم دلیلی هم نداشت چون نه باکسی بودم نه ضربه ای خورده بود بعدا ها که بزرگتر شدم فهمیدم سالمه چون اگه نباشه دست کامل میره تا موقع شستن ولی داشته باشی نه فقط سطحی میشوری درسته؟

باید زندگی را پیش از آنکه دیر شود، درست زندگی کرد.....

من ارتجاعی بودم خونریزی نداشتم نامزدم گفت بهت. اعتماد دارم یه از خدا بیخبری ب دروغ بهش گفته بود تو از نامزدت خبر داری این قبلا با چتد تا پسر بوده دختر نبوده ذهنتیش راجب من عوض شده😑و ولم کرد

متنفرم ازش

🤍

با اونا باید گفت بدرک ب همین راحتی

چند وقت پیش توی اکسپلور

یه ریلزی دیدم نوشته بود یه خانم ماما بود

میگفت بکارت وجود داره صد در صد خونریزی داره

اگه نداره آسیب دیده

و اینکه نمیدونم با دوچرخه و فلان هم آسیب نمی بینه

شما کارای خودتون رو سفید شویی نکنید

واقعا از حرفای ایشون هنوزم مغزم سوت میکشه

به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️
خانما ما هزاران و هزاران در کنار هم باشیم بگیم همچین چیزی وجود نداره خودمم میگم نیست با اون دکتری که ...

آره دکترای دنیا دروغ میگن

علم آناتومی و بافت شناسی دروغ میگه

شهین از درغوز اباد که میخواد نداشتن هایمن رو عادی سازی کنه راس میگه

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒 من خواب میناب دیده بودم ،درست دو ماه قبل از نه اسفند فرشته هایی که به سمت جنوب شرقی ما (یعنی هرمزگان) در پرواز بودن و رایحه معطر بهشت🍃 باخودشون اورده بودن و وقتی پرسیدم کجا میرن؟ گفتن برای علی اصغر عزاداریم و به زمین اومدیم و من گفتم الان که محرم نیس 🏴کربلا که این طرفی نیس !! 🥺و اونا دستای خاکی و سیاه شون که روی هر کدوم انگشتای بیشماری داشتن نشونم دادن و گفتن🖐️🖤👋 برای« علی اصغر ها »🫠.. ای رهبر شهیـدم راهت ادامه دارد ✊🏼🚩 شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد🌅/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا....⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠 لبیـک سید مجتبی، لبیک واقعی ناگسستنی تا انقلاب مهدی 🌻🌼🧡 درسی از دل گرگ و میش فتنه ها: هیچوقت به کسی که پرچمدار و فانوس دار راه حقه شک نکن حتی به لحظه ای پلک زدن ❌ 😊