2777
2789
هیچ تستی هیچ فردی هییییییییییییییییییچ ارگانی هییییییییییییییییییییییییچ جایی نمیتونه ثابت کنه شما ه ...

زبونم مو در اورد از بس اینو به جاهل های اطرافم گفتم

نفرین من این بود تو را زمانی شناختم که سهمم تنها قاب عکست بود و همین برای تلاطمم کافیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واسه خودم نیست واسه دختر خالمه الان خواستگاراشو رد میکنه از ترس

اصلا شاید آسیب ندیده باشه چون ۸۰ درصد این اتفاقا کلا باعث نمیشن یه فرد هایمن رو دست بده

بره دکتر مطمئن بشه

من تنها پناهگاه خودم در میان این همه شلوغی

با ضربه مثل زمین خوردن حتی شدید کامل از بین نمیره فقط کمی آسیب میبینه که اونم به مرور زمان خودش دوباره ترمیم میشه.اما با رابطه کامل ازبین بره دیگه ترمیم نمیشه.به دخترخاله ات بکو بره دکتر زنان معاینه کنه خیالش راحت میشه

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

چمدونم والا ولی حتما دیده دیگ برام مهم نیس

خون ندیدی؟

آخه شنیدم پرده دو سانت داخله

فکر نکنم مشکلی پیش آمده باشه برات

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

چه حس بدیه همیشه باید زیر منت جنس مخالف باشیم

این اجازه رو خود خانم ها و خانوادشون نباید بهشون بدن

🦋آنـاهـیـتا🦋 اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم