2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر راحت شو منم چند بار بچگی احساس کردم ضربه خوردم یک بار خیلی بده افتادم کل شلوارم خونی شد

چند سال استرس داشتم همش تا که بزرگ شدم رفتم دکتر زنان

و گفت سالمه

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

ادم باشعور و با فرهنگ حتما کنار میاد

ادم بی شعور حتی اگه باکره هم باشی بازم بهت تهمت میزنه

مثل خانم هایی که میگن چون خونریزی نداشتم شوهرم بهم تهمت زد

🦋آنـاهـیـتا🦋 اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم

هیچ تستی هیچ فردی هییییییییییییییییییچ ارگانی هییییییییییییییییییییییییچ جایی نمیتونه ثابت کنه شما هایمنت در اثر رابطه از بین رفته مگه اینکه بعد رابطه پزشکی قانونی با دی ان ای فرد مقابل یا التهاب بتونه بگه شما رابطه داشتی اونم نهایتش تا چندروز قابل تشخیصه

من اصلا برا همین عضو شدم اولین بار اینحا 🤌🏼😂

بچگیم ضربه خورده بودم و بعد از چند روز گذشت از اتفاق خون ریزی داشتم 😐

با کاربری قبلیم سال 95 اوج وسواسم بود

هی میومدم اینجا تاپیک میزدم

اخرشم رفتم ماما گفت هیچ مشکلی نیس سالم

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒 من خواب میناب دیده بودم ،درست دو ماه قبل از نه اسفند فرشته هایی که به سمت جنوب شرقی ما (یعنی هرمزگان) در پرواز بودن و رایحه معطر بهشت🍃 باخودشون اورده بودن و وقتی پرسیدم کجا میرن؟ گفتن برای علی اصغر عزاداریم و به زمین اومدیم و من گفتم الان که محرم نیس 🏴کربلا که این طرفی نیس !! 🥺و اونا دستای خاکی و سیاه شون که روی هر کدوم انگشتای بیشماری داشتن نشونم دادن و گفتن🖐️🖤👋 برای« علی اصغر ها »🫠.. ای رهبر شهیـدم راهت ادامه دارد ✊🏼🚩 شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد🌅/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا....⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠 لبیـک سید مجتبی، لبیک واقعی ناگسستنی تا انقلاب مهدی 🌻🌼🧡 درسی از دل گرگ و میش فتنه ها: هیچوقت به کسی که پرچمدار و فانوس دار راه حقه شک نکن حتی به لحظه ای پلک زدن ❌ 😊

😂😂 میبرن معاینه

😐😐😐😐😐

توروخدا راس میگی؟

حرفمو کلی میزنم تو تاپیکا بعد خیلیا ریپلای میزنن میپرن ب ادم جواب اصلا نمیدم انقد فشاری میشن ک هی تاپیک میزنن جدا تگم میکنن بازم محل نمیذارم وجواب نمیدم دیونه میشن وای چقد بیکارین😂😂🙏🏻

واسه خودم نیست واسه دختر خالمه الان خواستگاراشو رد میکنه از ترس

حتما بره ماما و ترسی بابا هر چیزی باشه دکتر تشخیص میده نامه میده

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

شونزده سالگی اولین بار اومدم شیاف بزارم ولی نمیدونستم مقعدیه اشتباه انگشتمو داخل کردم ک شیاف بزارم.. ...

آسیب دید؟