2777
2789
عنوان

محجبه ها بیان

354 بازدید | 30 پست

من چند سال پشت کنکور بودم والان میخوام به عنوان یه دختر جوان وارد جامعه بشم چه دانشگاه چه خیابان و...ولی احساس میکنم اعتماد به نفسم زیاد نیست نمیدونم به خاطر حجابمه یا به خاطر اینکه این همه آدم زیبا شدن

یه ترس مانندی هم دارم چون من زیاد بیرون نمیرفتم این مدت تنها ،میترسم تو دانشگاه یا محیط بیرون دستم بندازن یا ...نمیدونم اسمش رو چی میشه گذاشت خلاصه بیاید بگید تجربه، راهنمایی و...

🇮🇷❤️

به هر شکل و پوشش و استایلی هستی زیبایی

هرکس زیبایی خودشو داره چه نچرال چه عملی الکی خودتو تو فشار جامعه و مد قرار نده

اگر خیلی مذهبی هستی باهام بحث نکن حوصلتو ندارم اگرم تفکر محدود داری یا ریپ نزن یا زدی تحمل جواب و حرفامو داشته باش

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اینکه خودت باشی هیچ ترسی نداره عزیزم

همرنگ جماعت نباش اصلا

حداقل در این مورد

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

محجبه نیستم ولی آبجیم محجبه هست

تیپای خیلی قشنگ و شیک میزنه ارایش متوسط و قشنگ همیشه عینک دودی

معمولا با چادر اذیت میشد الان عبا میپوشه

دمیون گرررر🐈🐱. میتونی بگی گرررر؟- چی؟- گرررررر🐯

محجبه نیستم ولی آبجیم محجبه هستتیپای خیلی قشنگ و شیک میزنه ارایش متوسط و قشنگ همیشه عینک دودیمعمولا ...

همه جا هم میریم بهش میگن خیلی خوشتیپه

دمیون گرررر🐈🐱. میتونی بگی گرررر؟- چی؟- گرررررر🐯

ست حجاب خوشکل بگیر اکسسوری کیف کفش ست پوستت هم حتما پاکسازی برو ایراد پوستت رفع کن همین ۹۰ درصد اعتم ...

احساس میکنم مثلا اگر باهاشون دعوام بشه قدرت بیشتری دارن 😅😂

🇮🇷❤️

به نظرم خانم های باحجاب هم اعتماد به نفس خوبی دارن همه شخصیت بهتری .. یادتون نره قراره اونجا علم یاد بگیرین و فرد مفیدی باشین چه فرقی میکنه که یکی زیباتر از شما هم اونجا باشه