2777
2789
عنوان

رابطه لانگ

235 بازدید | 21 پست

راستش ۹ماه قراره بره یه شهر خیلی دور،ما هم اوایل رابطمونه،،نمیدونم اصلا وقتی دور باشه و نبینمش میتونم حفظش کنم یا نه،،اصلا میشه تو راه دور هم رابطه رو نگه داشت؟؟؟چیکار باید بکنم؟؟؟

ببین رابطهٔ لانگ واقعاً سختی های خودش رو داره و هر دو باید تلاش کنید. ولی چیز وحشتناکی هم نیست مخصوصاً که شما میگی یه بازهٔ مشخص اینجوریه و شروع رابطه تون هم حضوری بوده.

تا الان چه قدر هم رو حضوری دیدید؟ چه مدته باهمید کلاً؟

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه دو طرفه باشه بله میشه حفظش کرد اما سعی کنید زیاد وابسته نباشید که عذابش فقط برای خودتونه

سعی کنیم به نظرات و عقاید همدیگه احترام بزاریم و دل هم رو نشکنیم❤اعتماد بنفس داشته باشید و برای خودتون ارزش قائل باشید.

تهش درد سر بود برامن ۲ هزار کیلومتر فاصله نه اصلا نمیپسندم

من خودم زیاد وابستش نشدم,یعنی همیشه یه جوری رفتار کردم که زیاد وابستش نشم،،ولی دوس دارم که ادامه دار باشه..

بستگی به ادمش داره، بستگی هم به نیتش داره .....اگه قصدش جدی باشه میارزه وگرنه موندن با هرشخص و به هردلیلی اشتباهه ...رابطه لانگ هم هم مزایا داره هم معایب

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

وای من الان تو موقعیت تواممم

ماهم اوایل رابطمونه میخواد بره شهر دور تا ۷ ۸ ماه دیگه

البته اینجا هم باشه من نمیتونم ببینمش زیاد چون بیرون نمیرم🥲

طبیعی است که آغازها زیبا باشند:زیرا منطقی نیست کسی نزدت بیاید و بگوید: سلام،من آدم پستی هستم...!

من خودم زیاد وابستش نشدم,یعنی همیشه یه جوری رفتار کردم که زیاد وابستش نشم،،ولی دوس دارم که ادامه دار ...

اگه ازش مطمعنی و دوسش داری بازم تکرار میکنم دوسش داری و مطمعنی و اون جدیه سعی کن حد و مرزو بهش بفهمونی که خط قرمزو رد نکنه اون وقت ببین میتونی بهش تکیه کنی

از ما که لانگ بود با آداب و رسوم جدا

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

ببین رابطهٔ لانگ واقعاً سختی های خودش رو داره و هر دو باید تلاش کنید. ولی چیز وحشتناکی هم نیست مخصوص ...

یک ماهی هست با همیم،سه چهار بارم حضوری حرف زدیم،،،و خب تقریبا یک ماه دیگه میرهه،،،،،

راستش دخترای دورش خیلی زیادن خیلی زیاد و یکی از دلایلی که اومد سمت من شاید این بود که من به اندازه بقیه محلش نمیدادم،،خودش دیشب گفت من ازت خوشم اومده و دوسدارم که پات بمونم ،،،،نمیدونم راسته دروغه چیه،،،اصلا از روز اول همش میخواستم قبول نکنم ولی خب،،،،،،ولی خب زیاد وابستش نشدم