آقا قضیه چیه ما خانواده سه نفره ایم کالابرگمون سه تومن بود بابام که بازنشسته ست مادر خانه دار منم فعلا چند ماه بیکار شدم این ماه دوتومن ریختن میگن دهکتون عوض شده 😂
ب خدا نمیدونم دلیلی که تازه اوردن اینه که سرپرست ایران نباشه حالا ب هر دلیلی ولی خب شما سرپرستتون ای ...
یا میگن اگر بیش از یک ماشین داشته باشید ، دهکتون رو میبرن بالا
#یه_نصیحت_دوستانه🤔 میدونی رفیق؛حقیقتش اینه که هممون یه روزی پیر میشیم...نه چهرهای که الان داریم برامون میمونه نه این بر و بازو و هیکلی که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایهها از دست بره، دیگه فقط خاطرههایی که باهاشون ساختیم مهمه...👈 اینکه هیکل و قیافه و از همه مهمتر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطههای نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر و از رنگ و رو افتادهمون رو تصور کنیم؛ چی از دست دادیم تو این سالها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
یا میگن اگر بیش از یک ماشین داشته باشید ، دهکتون رو میبرن بالا
داع دلم تازه شد. پدرم ی ماشی داشته سال ۹۰ فروخته سه ناه بعدش مریض شد روجایی الان هنوز بنامشه یارو نرفته تعویص پلاک الان چند سال تو پارکینگه ی شهر دیگه است نمیدونم باید چکارم کنم تا از لیمش در بیاد. توقیف پلاکم درخواست دادم ولی خب هنوز بنامشه مدرکی هم ندارم برم ماشین رو بگیرم حداق اسقاطش کنم
چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!
داع دلم تازه شد. پدرم ی ماشی داشته سال ۹۰ فروخته سه ناه بعدش مریض شد روجایی الان هنوز بنامشه یارو نر ...
ما هم قبلا یه ماشین به ناممون بود
فروختیم
خریدار تعویض پلاک نرفته بود
یک ماشین دیگه خریدیم
دیگه چون دو تا پلاک ماشین به اسممون بود دهکمون رو بردن بالا !!
#یه_نصیحت_دوستانه🤔 میدونی رفیق؛حقیقتش اینه که هممون یه روزی پیر میشیم...نه چهرهای که الان داریم برامون میمونه نه این بر و بازو و هیکلی که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایهها از دست بره، دیگه فقط خاطرههایی که باهاشون ساختیم مهمه...👈 اینکه هیکل و قیافه و از همه مهمتر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطههای نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر و از رنگ و رو افتادهمون رو تصور کنیم؛ چی از دست دادیم تو این سالها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...
نه ۶ رو میدن ۷ ۸ ۹ رو نمیدن ک ما هم جزوشونیم ایتقدرم این ماه دستمون تنگه ک حد نداره😐 حرفم بزتیم نمی ...
همش در حال ظلم به مردم بیچاره هستن
ما هم قبلا یه ماشین به ناممون بود فروختیمخریدار تعویض پلاک نرفته بود یک ماشین دیگه خریدیم دیگه چون ...
باید چکار کنیم اون پلاک تز اسمش دربیاد من نگرانم ک خلافی چیری کرده باشن ن قولنامه ای دارم ن هچی میان برمیدارن پدرمو مییرن انقدر حرصم میده با کاراش من سال قبل فهمیدم رفتم توقیف زدم ولی هنوز بنامشه
چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!