2777
2789
عنوان

کالابرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 42 پست
چرا باید حذف میشدیم که برم دنبالش

ب خدا نمیدونم دلیلی که تازه اوردن اینه که سرپرست ایران نباشه حالا ب هر دلیلی ولی خب شما سرپرستتون ایران هست باید برید ببینید دلیلش چیه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
ب خدا نمیدونم دلیلی که تازه اوردن اینه که سرپرست ایران نباشه حالا ب هر دلیلی ولی خب شما سرپرستتون ای ...

یا میگن اگر بیش از یک ماشین داشته باشید ، دهکتون رو میبرن بالا

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس چطوره همسایه ما ماشین سنگین و دوتا خانه و چندین زمین داره یکی از زمین ها قیمتش بالاست و شریک تو ک ...

خب دولت واقعا عادلانه داره کار میکنه

همه رو یک میلیون میده یکی میره روغن میخره یکبم ک براش هیچه میره خوراکی برای بچه اش میخره

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
یا میگن اگر بیش از یک ماشین داشته باشید ، دهکتون رو میبرن بالا

داع دلم تازه شد. پدرم ی ماشی داشته سال ۹۰ فروخته سه ناه بعدش مریض شد روجایی الان هنوز بنامشه یارو نرفته تعویص پلاک الان چند سال تو پارکینگه ی شهر دیگه است نمیدونم باید چکارم کنم تا از لیمش در بیاد. توقیف پلاکم درخواست دادم ولی خب هنوز بنامشه مدرکی هم ندارم برم ماشین رو بگیرم حداق اسقاطش کنم

این ماه کالابرگ کدملی ۶تا۹ رو نمیدن گفتن پنج شهریور

نه ۶ رو میدن ۷ ۸ ۹ رو نمیدن ک ما هم جزوشونیم ایتقدرم این ماه دستمون تنگه ک حد نداره😐 حرفم بزتیم نمیشه زد

داع دلم تازه شد. پدرم ی ماشی داشته سال ۹۰ فروخته سه ناه بعدش مریض شد روجایی الان هنوز بنامشه یارو نر ...

ما هم قبلا یه ماشین به ناممون بود

فروختیم

خریدار تعویض پلاک نرفته بود

یک ماشین دیگه خریدیم

دیگه چون دو تا پلاک ماشین به اسممون بود دهکمون رو بردن بالا !!

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

نه ۶ رو میدن ۷ ۸ ۹ رو نمیدن ک ما هم جزوشونیم ایتقدرم این ماه دستمون تنگه ک حد نداره😐 حرفم بزتیم نمی ...

همش در حال ظلم به مردم بیچاره هستن

خب دولت واقعا عادلانه داره کار میکنههمه رو یک میلیون میده یکی میره روغن میخره یکبم ک براش هیچه میره ...

و متاسفم براشون ک اونقدر ناحقی واقعا همین طور یکی ب نون شبش محتاج و قطع میکنن یکی با چشم خودم دیدم گردو و آجیل میخره

ما هم قبلا یه ماشین به ناممون بود فروختیمخریدار تعویض پلاک نرفته بود یک ماشین دیگه خریدیم دیگه چون ...

باید چکار کنیم اون پلاک تز اسمش دربیاد من نگرانم ک خلافی چیری کرده باشن ن قولنامه ای دارم ن هچی میان برمیدارن پدرمو مییرن انقدر حرصم میده با کاراش من سال قبل فهمیدم رفتم توقیف زدم ولی هنوز بنامشه

همش در حال ظلم به مردم بیچاره هستن

ما دو بودیم بهمون ندادن ۲

فقط یه سامانه و شماره دادن که اعتراض کنید

به هیچ عنوان وارد سامانه نمیشیم هزار بار تلاش کردیم

چقدر دروغ میگن خدا

ما دو بودیم بهمون ندادن ۲فقط یه سامانه و شماره دادن که اعتراض کنیدبه هیچ عنوان وارد سامانه نمیشیم هز ...

منم دیروز رفتم دفتر پیشخوان میگفت نمیدونم چرا کم ریختن ما اطلاع نداریم یه شماره تماس داد که اونم همش مشغول