2777
2789
عنوان

مادرم عاشقه

576 بازدید | 16 پست

عاشق برادرم

دوخواهر و سه تا برادریم

عشقش فقط اون برادر وسطیمه

یعنی عشق میگمااااااااا

کل دارایی پدرم دستشه؛ براش ماشین خریدن ؛ طبقه ی بالای خونه رو تعمیرات کردن دادن بهش، همممممه جوره پشتشه مادرم ، همه جا اونو تو چشم میکنه، اونو تعریف میکنه؛ بشدت تعصب داره روش؛ نمیشه گفت فلانی بالا چشمش ابروئه ؛ نه تنها رو خودش بلکه رو دوستاشم تعصب داره! اصلا اون حرف میزنه چیزی میگه انگار پادشاهه ! تا اون نیاد حتی شده ۱۲ شب از غذا خبری نیست ! از دختر که کلا بدشون میاد پدر مادرم ، ولی ببن پسرا این الدنگ تاج سره ؛ خودشم واقعا الدنگ؛ شده قلدر انقدر که مادرم پشتشه؛ به آدم حرومخور حق خور بیناموس که ناموس و غیر ناموس سرش نمیشه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بعنوان یک پسر ، بشدت باهات موافقم

واقعا دختر و پسر نداره

بچه ای ک لوس و ننر بار بیاد

فکر میکنه همه مادرش هستن

بعد میره تو جامعه چنان میزنن در گوشش میفهمه دنیا دستت کیه

ولی پسرا بیشتر تو جامعه هستن

رهبر شهیدم🇮🇷راهت ادامه دارد✊🏻....

واقعا دختر و پسر ندارهبچه ای ک لوس و ننر بار بیادفکر میکنه همه مادرش هستنبعد میره تو جامعه چنان میزن ...

دقیقا همینی که گفتیه

من بخاطر درس و خوابگاه از بعد از راهنماییم یعنی 14 سالگی به بعد تا به این سن توی جامعه هستم و خیلی چیزا و آدمهارو دیدم اینی که شما میگی عین واقعیت و تجربه اس

ما مازنی ها یه مثل داریم میگیم

سره ی ورگ بیرون کرک وونه

اونی که تو خونه برای برادر خواهرش گرگه ، بیرون از خونه چنان مرغش میکنن اونسرش ناپیدا

زردیس جان با خواهرت رفت و آمد نمیکنی؟؟ ایشون ازدواج کردن؟؟ اونم به شدت شما از خانواده و مادر ناراضی ...

ازدواج نکرده خواهرم خارج از کشوره بله به اونم خیلی بدی کرده مادرم