2777
2789
عنوان

گرفتگی گوش 😭😭😭😭

17 بازدید | 8 پست

هروقت صبح بیدارمیشم گوش سمت چپم میگیره انگار چند روزی هست..

چون به یک رو میخوابم😭قبلا اینطوری نبودم

دارم میرم دهما ولی بازم تنبلی میکنم😱 ⛹🏻♀️🤭بازی گوشششش و یه عدد مظلوم و تازه وارد دبیرستانییی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر داخلی ..نیاز باشه شستشوی گوش....

اگه نرم چی میشه؟

خیلی خطرناکه یانه؟ چون بجزصبحا ظهراهم میگیره

ممکنه بخاطر ایرپاد که هی میزدم باشه؟

دارم میرم دهما ولی بازم تنبلی میکنم😱 ⛹🏻♀️🤭بازی گوشششش و یه عدد مظلوم و تازه وارد دبیرستانییی

یک مدت از اون یک سمتت بخواب ..حمام میری گوشت رو خشک کن البته ن اینکه با گوش پاک کن بری تا ته گوشت ر ...

نه اخه خوابم اینطوری نیست وقتی میخوابم پراکنده میشم😭دقیقا همینکارو میکنم ولی نمیدونم چرا اینطوری شدم

نه اخه خوابم اینطوری نیست وقتی میخوابم پراکنده میشم😭دقیقا همینکارو میکنم ولی نمیدونم چرا اینطوری شد ...

کثیف شده احتمالا..برو دکتر متخصص داخلی نیاز باشه میشوره خوب میشی خطرناک نی نیس ... شستن گوش هم بد نیس من انجام دادم تازه گوشت شنواییش عالی میشه

ن صرفا بخاطر ایرپاد ولی خب گوشت کثیف شده احتمال زیاد

پس گوش پاکن نیازشد اخه هریه سال دو سه بارتمیزمیکنم😐🤣 فوبیادارم چون

اخه چون اینور اونور میکنم خوب میشه

پس گوش پاکن نیازشد اخه هریه سال دو سه بارتمیزمیکنم😐🤣 فوبیادارم چوناخه چون اینور اونور میکنم خوب می ...

حالا مراقب باش با گوش پاک کن بیشتر کثیفیا رو هول ندی تا اون ته گوشت ... ولی برو دکتر