2777
2789
عنوان

طلاق یا سازش

354 بازدید | 11 پست

من 24 سالمه یک سال پیش با یکی از هم دانشگاهیام که به شدت ادای عاشق پیشه ها رو در میاورد ازدواج کردم اما متاسفانه طول نکشید که متوجه شدم دست بزن داره توی دوران عقد و بداخلاقه و بددهنه چندین بار گذشت کردم حتی به خانوادم نگفتم  نمیتونم در مقابلش بیش از حد کوتاه بیام خانوادم مرتبا میگن سازش کن یا بدون گرفتن حق و حقوقت طلاق توافقی بگیر و با هردوش مخالفم با توجه به اینکه شاغلم از هیچی نمیترسم حتی اگه هیچ کس حمایتم نکنه

اما بسیار از ابروم و سوال پیچ شدن تو سط بقیه ترس دارم و توانش ندارم

دلم میخواد برم یه جایی دور از همه

نه بابا افسرده نشو. اگ بده همین اول جداشو.  همه هم خیلی راحت کنارمیان ماهم داشتیم همچین طبیعی میشه اصلا باورت نمیشه. فقط خودتو تباه نکن به پای هر مردی. اگرم میتونی بسازش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا افسرده نشو. اگ بده همین اول جداشو.  همه هم خیلی راحت کنارمیان ماهم داشتیم همچین طبیعی م ...

به وضعیت پارسال حسرت میخورم دوست دارم هیچ وقت همچین اشتباهی نمیکردم

به وضعیت پارسال حسرت میخورم دوست دارم هیچ وقت همچین اشتباهی نمیکردم

همه ماهاحسرت گذشته رو میخوریم ولی اشتباهه فقط بفکر اینده باش. درست تصمیم بگیر که سال اینده همین حرف رو نزنی. موفق باشی

دخترر جاری من قصد طلاق کرد تو فامیلی که هررررگز طلاق نداشتن وبد میدونستن این قضیه رو. ولی اون گفت فقط طلاق هرررچی پا پیش گذاشتن راضی نشد برگرده طلاق گرفت الانم یه مدت گذشته همه چی برگشته به روال قبل خیلی عادی شده که خودمن میگم خوب کاری کرد 

نامزدم هیچ چیز نداشت پدر و مادرش هم بیخیال بودن خودش میگفت تو از مادرم به من بیشتر توجه میکنی همه چی بهش دادم یکسال تمام سرمایه م گذاشتم تا با پس انداز خودش خونه و ماشین فراهم کردیم اما دیگه داغون شدم از این همه نمک نشناسی