2777
2789
عنوان

سکته توسن کم

87 بازدید | 11 پست

خانما تو تاپیک قبلی یادم رفت بگم من توی۲۷سالگی سکته کردم اما مامانم اینا اهمیت ندادن منو دکتر نبردن نفهمیدن سکته اس سه روز تعادل نداشتم میخاستم برم دستشویی صدبار میفتادم زمین الان دوتا زانوم آسیب دیده دستم ارنجم آسیب دیده سکته ارو رد کردم اما اینا مونده دیگه نمیتونم کار کنم دوست دارم ازدواج کنم اما میترسم اگه بچه دار شم آیا بااین اوضاع فیزیک بدنم میتونم بچه داری کنم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سلاک گلم امیدوارم سلامت باشید .....میتونم بپرسم فشارخون داشتید؟

عزیزم هیچ چیزی نداشتم یهو شد یک ماه فلج شدم اما الان عالیه عالی هستم اما ارنجموزانوم چون زیاد خوردم زمین درد میکنه ترک برداشته

عزیزم هیچ چیزی نداشتم یهو شد یک ماه فلج شدم اما الان عالیه عالی هستم اما ارنجموزانوم چون زیاد خوردم ...

اای وای 😰متاسفم..آخه سکته معمولا پیش زمینه قلبی یا فشارخون داره دلیلش رپ دکتر چی گف

نرها نیان تاپیکای من نظر بدن منم ریپلای نکنن نرها

از کجا فهمیدی سکته هست؟ یا حمله عصبی و پنیک و اینا بوده

بیمارستان بستری شدم دکترا تایید کردن

هیچوقت پدرومادرم رو نمی بخشم اگه زودتر دکتر میبردنم این همه زمین نمیخوردم زانوهایم دوستام آسیب ببینن