2777
2789
عنوان

نبایذ تسلیم شد

129 بازدید | 8 پست

این روزا زندگی بیشتر شبیه یه شطرنج پر استرسه برا ما ایرانیا ، قبول، چون روان ومعبشت و فرهنگمو،،، خلاصه حتی حرفای روز مره مون هم یه جورایی ناسازگاره بااحوالاتمون، اما تسلیم این همه ناملایمات شدن فقط زجرمونو بیشتر میکنه،فرق بین اونکه مبارزه میکنه و اونکه تسلیم میشه ، حس اعتماد به نفسه که با تسلیم میمیره.

درتضاد با اینستا

اره موافقم ولی به نظر من مبارزه کردن همیشه به معنی، زور زدن و ادامه دادن توی ی مسیر مشخص نیست بعضی وقتا باید مسیرتو عوض کنی بعضی وقتا باید، بیخیال ی، چیزی بشی ک دیگه جواب نمیده مهم اینه که تسلیم شرایط نشی نه اینکه فکر کنی حتما باید با همون روش قبلی بجنگی اگه ی زاه جواب نداد راه دیگه ای رو پیدا کن اخرش قرار نیست شرایط برنده بشه قراره خودت تصمیم بگیری باهاش چیکار کنی

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘💖من خیلی رکم! اگه ی جایی دیدی بهت بی احترامی کردم بدون حق داشتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره موافقم ولی به نظر من مبارزه کردن همیشه به معنی، زور زدن و ادامه دادن توی ی مسیر مشخص نیست بعضی و ...

واین همون مسیریه که حتما شمارو به مهیار میرسونه، (یا راهی پیدا میکنیم ،یا راهی می سازیم)، وتلاش برای هردوی اینا یعنی زندگی

درتضاد با اینستا

واین همون مسیریه که حتما شمارو به مهیار میرسونه، (یا راهی پیدا میکنیم ،یا راهی می سازیم)، وتلاش برای ...

هوم

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘💖من خیلی رکم! اگه ی جایی دیدی بهت بی احترامی کردم بدون حق داشتم