2777
2789
عنوان

نبایذ تسلیم شد

116 بازدید | 8 پست

این روزا زندگی بیشتر شبیه یه شطرنج پر استرسه برا ما ایرانیا ، قبول، چون روان ومعبشت و فرهنگمو،،، خلاصه حتی حرفای روز مره مون هم یه جورایی ناسازگاره بااحوالاتمون، اما تسلیم این همه ناملایمات شدن فقط زجرمونو بیشتر میکنه،فرق بین اونکه مبارزه میکنه و اونکه تسلیم میشه ، حس اعتماد به نفسه که با تسلیم میمیره.

درتضاد با اینستا

اره موافقم ولی به نظر من مبارزه کردن همیشه به معنی، زور زدن و ادامه دادن توی ی مسیر مشخص نیست بعضی وقتا باید مسیرتو عوض کنی بعضی وقتا باید، بیخیال ی، چیزی بشی ک دیگه جواب نمیده مهم اینه که تسلیم شرایط نشی نه اینکه فکر کنی حتما باید با همون روش قبلی بجنگی اگه ی زاه جواب نداد راه دیگه ای رو پیدا کن اخرش قرار نیست شرایط برنده بشه قراره خودت تصمیم بگیری باهاش چیکار کنی

🦁دعاکنین منو مهیار بهم برسیم❤دخترکی که عاشق است آن سوی جهان ایستاده با قلبی پر از امید میخندد زندگی میکند و صبورانه انتظار میکشد چون باور دارد روزی فاصله ها تمام میشود و او به مهیار میرسد............. 1405/5/15روزی ک برات اینو نوشتم اما از زبون شخص سوم برای خودم)))

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اره موافقم ولی به نظر من مبارزه کردن همیشه به معنی، زور زدن و ادامه دادن توی ی مسیر مشخص نیست بعضی و ...

واین همون مسیریه که حتما شمارو به مهیار میرسونه، (یا راهی پیدا میکنیم ،یا راهی می سازیم)، وتلاش برای هردوی اینا یعنی زندگی

درتضاد با اینستا

واین همون مسیریه که حتما شمارو به مهیار میرسونه، (یا راهی پیدا میکنیم ،یا راهی می سازیم)، وتلاش برای ...

هوم

🦁دعاکنین منو مهیار بهم برسیم❤دخترکی که عاشق است آن سوی جهان ایستاده با قلبی پر از امید میخندد زندگی میکند و صبورانه انتظار میکشد چون باور دارد روزی فاصله ها تمام میشود و او به مهیار میرسد............. 1405/5/15روزی ک برات اینو نوشتم اما از زبون شخص سوم برای خودم)))