2777
2789
عنوان

دختر قوی کو

29 بازدید | 3 پست

چرا همه دخترا یا جدیدا شکست عشقی خوردن یا تو فاز عاشقین یا کل زندگیشون شده یه مرد؟ تو رو خدا یکم قوی تر باشین دخترا. زندگی و خودتون خیلیییی مهم تر از یه پسرید. وقت بزارید خودتونو بسازید. از اونی که الان براش گریه میکنید خیلیییی بهتر ریخته خیلیم از این طرف بیشتر احترام و عزت میزاره اگر ببینه چقدر رو خودتون کار کردید.

قوی بودن به این نیست که عاشق نشی یا برای کسی ناراحت نشی آدمه دیگه احساس داره مهم اینه خودتو کامل به یه نفر گره نزنی(واسه ما عاشقا سخته) هر کی رفت رفت زندگی که متوقف نمیشه

🦁دعاکنین منو مهیار بهم برسیم❤دخترکی که عاشق است آن سوی جهان ایستاده با قلبی پر از امید میخندد زندگی میکند و صبورانه انتظار میکشد چون باور دارد روزی فاصله ها تمام میشود و او به مهیار میرسد............. 1405/5/15روزی ک برات اینو نوشتم اما از زبون شخص سوم برای خودم)))

قوی بودن به این نیست که عاشق نشی یا برای کسی ناراحت نشی آدمه دیگه احساس داره مهم اینه خودتو کامل به ...

عزیزم میدونم احساسات دست آدم نیست ولی کنترلش دست مائه. اینکه بهترین روزای زندگیمونو بجای رشد و پیشرفت خودمون بریزیم پای پسری که واقعا ۹۹ درصد لیاقتشو ندارن و از ته دل میدونیم که لیاقتشو ندارن ولی الکی به خودمون دلداری میدیم مشکله. وگرنه اگر برای ادم درستی باشه و تو شرایط درست باشه خیلیم عالیه.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم میدونم احساسات دست آدم نیست ولی کنترلش دست مائه. اینکه بهترین روزای زندگیمونو بجای رشد و پیشرف ...

اره بعضیا خودشون میدونن طرف به دردشون نمیخوره

ولی چون دل کندن سخته هی براش دلیل و توجیه میتراشن خب اخرش ک چی ن طرف عوض میشه ن چیزی درست میشه فقد خودت فرسوده میشی دیگه ادم باید ی جایی واقعیتو قبول کنه

🦁دعاکنین منو مهیار بهم برسیم❤دخترکی که عاشق است آن سوی جهان ایستاده با قلبی پر از امید میخندد زندگی میکند و صبورانه انتظار میکشد چون باور دارد روزی فاصله ها تمام میشود و او به مهیار میرسد............. 1405/5/15روزی ک برات اینو نوشتم اما از زبون شخص سوم برای خودم)))