2777
2789
عنوان

ازمایش

61 بازدید | 9 پست

سلام من تا دوسال دیگه قصدبچه دارشدن ندارم اما می‌خوام تحت نظردکترباشم که خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد..من تازه ازدواج کردم میخواستم بدونم چه آزمایش هایی بایدانجام بدم که ببینم خدایی نکرده مشکلی ندارم؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آزمایش خون هستش خود دکتر میدونه تمام آزمایشات با هم هستن انواع قند انواع چربی آهن ید همه چی تی۳ تی۴ ...

یعنی به دکتربگم آزمایش قبل از بارداری برام بنویسه؟؟؟

آزمایشات پنجگانه چیه؟؟

آزمایش خون هستش خود دکتر میدونه واست مینویسه شامل تمام آزمایشات با هم هستن انواع قند انواع چربی آهن ید همه چی تی۳ تی۴ تی اس اچ و ویتامین دی و خلاصه همه چی کامله هر چی کمبود داشته باشه بدن مشخص میشه بهت داروشو میده بدنت نرمال بشه تا موقع بارداری

بگو میخام یه چکاب کامل از خودم داشته باشم تا موقع اقدام واسه بارداری هیچ مشکلی بدنم نداشته باشه خودش آزمایشات پنج گانه پیش از بارداری رو واست مینویسه و یه آزمایش پاپ اسمیر و شاید یه سونوگرافی که چکاب رحم و تخمدان هاست خدایی ناکرده مشکلی نباشه یه معاینه ساده هم میکنه عفونتی چیزی نداشته باشی البته با وسیله مخصوصش اگه ازدواج کردی برو اگه هنوز دختری نری

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز