2777
2789
عنوان

رابطه مجازی

94 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

من دوسال با یه پسری آشنا شدم مجازی بعد دو بار حضوری همدیگه رو دیدیم و حالا بماند تو این دوسال سختی هم داشت رابطمون ولی به خاطر من واقعا هر کاری میکنه ، همه چیزی اوکیه ، عرضه کاری داره ، کلی اذیتش کردم بازم میسازه میگه فقط بسازیم با هم تا زندگی تشکیل بدیم در کل تو این دوسال شناختمش خوبه حتی تو قرارامونم دست بهم نزد امروزم بار سوم بود دیدمش ولی هر دفعه میبینمش همه چیزش برام اوکیه جز ظاهرش چیکار کنم به نظرتون؟

کسی هست ظاهر رو ندید گرفته باشه و الان راضی باشه؟

ببین منم الان شرایط مشابه شما رو دارم از نظر اینکه رابطهمون بیشتر مجازی چون اون شهر دوره ، البته همشهری هستیم

به منم مشورت میدی لطفا؟

دوست پسرم همزمان شاغل و دانشجو شهر غریبه و گاهی یک روز یا بیشتر ممکنه نخواهی و غذا نخوره و کلی فشار روحی بخاطر عوامل مختلف در شش ماه اخیر تجربه کرده ، وقتی پیام میده و میگه فلان کار رو دارم ولی خیلی خسته آن و نمیتونم از جام پاشم من چی بگم؟ وقتی انقدر خسته است چه کنم با این همه فاصله؟

متعهد به عشق / استارتر عزیز برای عمهم کامنت نمیذارم حداقل یه اوهوم ریپلای کن با تشکر💕☺️😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دفعه اول شوهرمو دیدم گفتم وااای چقد زشته

الان میگم خوشگله

فک کنم چشمام به زشتیش عادت کرده😂

شایدم جا افتاده تر و مردونه شد قیافش خوشگلتر شد

اگه همهه چیزش خوبه ، بهش فکرکن

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
ببین منم الان شرایط مشابه شما رو دارم از نظر اینکه رابطهمون بیشتر مجازی چون اون شهر دوره ، البته همش ...

عزیزم به نظر من ، من طبق رابطه خودم میگم اول اینکه ظرفیت ها متفاوته ما هم از هم دوریم ولی خب اینو همیشه به منم میگه که خسته اس اونم مثل کیس عاطفی شما فشار کار و درس روشه و همیشه از من میخواد که حداقل فقط من کنارش باشم و درکش کنم به نظرم اگه رابطه ات اوکیه و طرفتو دوست داری درکش کن

ولی یه نکته هست بهش بگو و نشون بده که درکش میکنی ، اما بهش غیر مستقیم بگو که مشکلات نباید باعث سردی و فاصلتون بشه بهش بگو ما همینجورش راهمون دوره اگه ارتباط خیلی کمی هم داشته باشیم دیگه قراره این رابطه چی بشه! بگو باید توجهمون رو از هم کم نکنیم تا رابطمون پایدار بمونه

کسی که من باهاشم خودش در حد توانش با تمام اینا وقت میزاره اما من همین حرفو بهش زدم باز

من دفعه اول شوهرمو دیدم گفتم وااای چقد زشته الان میگم خوشگلهفک کنم چشمام به زشتیش عادت کرده😂شایدم ج ...

😂

ممنونم از راهنماییت عزیزم

اره واقعا به نظر خودمم گاهی حیفه که به خاطر ظاهر پسش بزنم بازم نمیدونم باید راجب فکر کنم