2777
2789
عنوان

رویای نیمه شب

72 بازدید | 14 پست

بچه ها من خیلی حرصم از فیلمش در اومده انگار کارگردانش فقط می خواد ناامیدی به آدم تزریق کنه برعکس رمانش که امید تو دل سختی بود اصلا انگار این کارگردان همه فیلماش همین جوریه همش ناامیدی و بدبختی مفرط نشون آدم میده بعد یهو دو قسمت آخر همه چی تغییر می کنه😑😒

حرصی شده نمیدونم شایدم به رمانش خیلی علاقه دارم و چون آخرش نقل یک کرامت واقعی از امام زمان عجل الله تعالی توقع نداشتم اینقدر فیلم و الکی تغییر بدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عاشق رمانش بودم خیلی فضاسازی زیبایی داشت 😍✨️ و به هوای اون سریالش شروع کردم اما خیلی متفاوته با این حال تا اخر تماشاش میکنم

که خدای من بی حساب روزی میده از جایی ک ن تو فکرم بوده ن تو برنامم🦢🫧 که خدای من قفلای بسته تو ذهنمو با نام"فتاح" خودش باز میکنه✨️💌 که خدای من به تلاشم برکت میده و به اندازه نمیبخشه بلکه با بزرگی خودش میبخشه 💕🌬

عاشق رمانش بودم خیلی فضاسازی زیبایی داشت 😍✨️ و به هوای اون سریالش شروع کردم اما خیلی متفاوته با این ...

چمیدونم منم اولش از اینکه همچین فیلمی ساختن خوشحال بودم گفتم احتمالا اثر فاخری بشه اما خیلی تغییرش دادن اصلا ای کاش کلا کاری به رمان نداشتن که آدم با یک دید متفاوت نگاهش کنه اصلا تو ذهنش پیش زمینه نداشته باشه وقتی میگن با اقتباس آدم ذهنش دائم درگیر مقایسه اس بعد همش میگه چرا اینقدر خراب کردن

فیلمش قشنگه ولی خشکههه خواستن از روی بازی تاج و تخت اسکی برن

رمانش خیلی قشنگ تره و واقعا این همه هزینه ای که کردن باید کار فاخر تری می ساختن بیشتر شبیه نمایشنامه اس فکر کن دو نفر برای این فیلم از دست رفتن

رمانش خیلی قشنگ تره و واقعا این همه هزینه ای که کردن باید کار فاخر تری می ساختن بیشتر شبیه نمایشنامه ...

آره واقعا

من راهنمایی بودم رمانشو خوندم انقدر قلمش قوی بود هنوز یادمه ولی رسما بد اجرا کرده کارگردان

چمیدونم منم اولش از اینکه همچین فیلمی ساختن خوشحال بودم گفتم احتمالا اثر فاخری بشه اما خیلی تغییرش د ...

موافقم باهات اسی

ولی خدایی کاری به رمان نداشته باشیم بد هم نساختن

که خدای من بی حساب روزی میده از جایی ک ن تو فکرم بوده ن تو برنامم🦢🫧 که خدای من قفلای بسته تو ذهنمو با نام"فتاح" خودش باز میکنه✨️💌 که خدای من به تلاشم برکت میده و به اندازه نمیبخشه بلکه با بزرگی خودش میبخشه 💕🌬