2777
2789
عنوان

سیزده صفر

74 بازدید | 8 پست

کسی پارسال سیزده صفر انگشتر خریده که امسال ازدواج کرده باشه من دوسال پیش خریدم تا مرحله عقد رفتم

آدم ها فکر میکنن بعد از رفتنشان باید مانند صندوق پستی زنگ زده وباران خورده درست در نقطه ای که رهایت کرده اند باید تا ابد منتظرشان بمانی...اما نه همیشه اینطور نیس آدم ها دل دارند پا دارند دلشان که پاره شود بند کفش هایشان را محکم میکنند و میروند...دوست داشتن فصل دارد زمان دارد...کدام باغی رو دیده ای زمستان که میشود لباسی از شکوفه بپوشد کدام مسافری را دیده ای که چمدان بدست سالها در ایستگاه متروکه چشم به ریل ها بدوزد...تو دیر آمدی دیر برآورده شدی ...دیگر دوست داشتنت به کارم نمی آید...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سال های قبل خریدم البته نه انگشتر بی فایده بود دیگه امسال نخریدم

والا هر که اومد خونه ما گفت ما پارسال کلید خونه یا جاسوییچی خریدیم امسال ماشین و خونه خریدیم

آدم ها فکر میکنن بعد از رفتنشان باید مانند صندوق پستی زنگ زده وباران خورده درست در نقطه ای که رهایت کرده اند باید تا ابد منتظرشان بمانی...اما نه همیشه اینطور نیس آدم ها دل دارند پا دارند دلشان که پاره شود بند کفش هایشان را محکم میکنند و میروند...دوست داشتن فصل دارد زمان دارد...کدام باغی رو دیده ای زمستان که میشود لباسی از شکوفه بپوشد کدام مسافری را دیده ای که چمدان بدست سالها در ایستگاه متروکه چشم به ریل ها بدوزد...تو دیر آمدی دیر برآورده شدی ...دیگر دوست داشتنت به کارم نمی آید...

والا هر که اومد خونه ما گفت ما پارسال کلید خونه یا جاسوییچی خریدیم امسال ماشین و خونه خریدیم

اره درست میگی من از هیچی شانس نیاوردم😞

امام رضا حاجتم رو از تو میخوام... برام دعا کنید امسال آخرین سال عمرم باشه،دلم میخواد آروم بخوابم