سلام دوست عزیز 🌿
من سید توحید ستارهدان هستم، بنیانگذار مجموعه طب طلایی.
متنت رو با دقت خوندم. هم تنبلی تخمدان داری و هم موی زائد زیر چونهات اذیتت میکنه تا جایی که احساس میکنی داری از نظر روحی به هم میریزی. اول از همه بدون که این مشکل فقط ظاهری نیست و کاملاً قابل درکه که وقتی هر روز باهاش درگیری، روی اعتمادبهنفست هم اثر بذاره.
در تنبلی تخمدان، افزایش موهای زائد میتونه با بالا بودن اثر هورمونهای آندروژنی ارتباط داشته باشه و یکی از علائم شناختهشده این اختلاله. بنابراین اگر موی زائد جدید یا شدید شده، بهتره فقط به اصلاح و روشهای حذف مو اکتفا نشه و وضعیت هورمونی هم بررسی بشه. راهنمای بینالمللی PCOS هم روی بررسی و درمان علائم هورمونی و همچنین توجه به سلامت روان در این بیماری تأکید کرده.
از طرف دیگه، داشتن تنبلی تخمدان به این معنی نیست که نمیتونی باردار بشی. خیلی از خانمهای مبتلا به PCOS با کنترل اختلال تخمکگذاری و در صورت نیاز درمان مناسب، بارداری موفقی رو تجربه میکنن. اگر هدفت بارداریه، مهمه مشخص بشه تخمکگذاری داری یا نه و درمان دقیقاً متناسب با شرایط خودت انتخاب بشه.
در طب طلایی، ما معتقدیم نباید فقط روی «تنبلی تخمدان» یا صرفاً موی زائد تمرکز کرد. از نگاه طب طلایی، بررسی عوامل زمینهای اهمیت زیادی داره و یکی از محورهای اصلی این بررسی، مزاجشناسی و ارزیابی وضعیت تعادل مزاجی فرده. در کنار اون، تغذیه، خواب، سبک زندگی و وضعیت عمومی بدن هم میتونن در برنامه فرد مورد توجه قرار بگیرن.
برنامههای طب طلایی بر اساس شرایط هر فرد طراحی میشن و میتونن شامل مزاجشناسی تخصصی، اصلاح و تعدیل مزاج، تغذیهدرمانی، عسلدرمانی و ترکیبات گیاهی تخصصی، اصلاح سبک زندگی و برنامه اختصاصی متناسب با شرایط هر فرد باشن. هدف این رویکرد، بررسی عوامل زمینهای و کمک به ایجاد شرایط مناسبتر برای عملکرد طبیعی بدنه، بدون وعده قطعی یا تضمین درمان.
اگر واقعاً دوست داری وضعیتت فقط با یک عنوان مثل «تنبلی تخمدان» یا صرفاً از روی موی زائد بررسی نشه و از دید مزاجشناسی، تغذیه، سبک زندگی و عوامل زمینهای هم ارزیابی بشه، پیشنهاد میکنم عبارت «طب طلایی» رو در گوگل جستوجو کنی و با رویکرد سید توحید ستارهدان بیشتر آشنا بشی.
و یه چیز رو جدی بگیر عزیزم؛ به خاطر چند تار موی زائد، خودت رو سرزنش نکن. این مشکل قابل پیگیریه و قرار نیست ارزش و زیبایی تو رو تعیین کنه. امیدوارم هم وضعیت هورمونیات بهتر کنترل بشه و هم خیلی زود به آرزوی بارداری سالم و شیرینت برسی. 🌿🤍