2777
2789
عنوان

💩 تو شعورش

173 بازدید | 7 پست

ما یه فامیل داریم که ما روابط خانوادگی باهم چندان نداریم و بخاطر همین فاصله حتی اخلاق و اینا هم باهم جور در نمیاد کلا اوکی نیستیم حدود چند هفته پیش کنار هم وایساده بودیم و داشتیم حرف میزدیم این یارو برگشت گفت که حالا ما فلان روز دعوتتون میکنیم خونمون رو این حرفا

و اون روز رسید و حتی دعوت که نکرد هیچ زنگ هم نزد هیچ یه پیامک هم نداد که جور نشده ایشالا یه تایم دیگه

هرچی هست گردن خودش ولی اگر با هدف مسخره کردن این حرفو زده پس ریدم تو شعورش

خیلی بدم گرفت

هر وقت از حرفام سوختی بیا 🧴پماد سوختگی بگیر بمال به ...باید یه توضیحی راجب مرد هایی که درخواست میدن بهتون بگم ببینید یسری از مردا هستن مادرشون خرابه همونا میان تو سایت و به شما درخواست میدن !همین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید گرفتاری داشته

اینروزا حال کسی خوب نیست

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر

منم برام پیش اومدم یه فلانی گفتم این هفته دعوتت میکنم اما شرایطم پیش نیومد ....خب بنده خدا شرایط نداشته روش نشد چه پیامی یا زنکی بزنه بگه نمیتونم دعوت کنم ...معمولا پیام یا زنگ برای دعوت شدن میزنن نه دعوت نشدن اتفاقا رفتار شما عجیبه

شاید یه شرایطی داشته که اصلا یادش رفته بوده

موقع دانشگاه مثلا من خونه خالم بودم بعد اینا میخواستن طلاق بگیرن دخترش هم سن من بود اصن خیلی خونه شون پر تنش شده بوده همش قرار هاشو یادش میرفت کلاس هاش رو