2777
2789
عنوان

دخترااا

26 بازدید | 15 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر

دوستم یه موضوعی رو گفتن که من اینجا مطرح کنم و از شما راهنمایی براشون بگیرم

دوستم میخواد ازدواج کنه و دو تا مورد داره

مورد اول : سه ساله با یه پسریه که پسر موجهی هست و خانواده خوبی داره و پسره دوستمو خیلی دوست داره

مورد دوم : یکساله با یه خواستگاری آشنا شده این پسره هم پسره موجه و خوبیه و میگه که همش میگه دوست دارم و اینا

از لحاظ ظاهری و قدی یکم مورد دوم بهتره و از لحاظ مالی مورد دوم بالاتره

اما خانواده مورد اول خیلی دختره رو دوست دارن ولی مادر مورد دوم به پسرش گفته تو فعلا زن نگیره و زیاد از دختره خوشش نمیاد

دوستان توی تاپیک قبل این مورد جا مونده که بگم

اینو در نظر بگیرین که دوستم همزمان با این دو نفر نبوده یکسال پیش با مورد اولی کات میکنن با همدیگه و بعد از مدتی با مورد دوم آشنا میشه و حالا مورد اول برگشته ازش خواستگاری کرده

دوستم میگه مورد اول همه چیش خوبه فقط یکم قدش رو خوشم نمیاد و گاهی باعث شک میکنه

دوستان مورد دوم توی این یکسالی که با همدیگه بودن حتی یه شارژ ده هزار تومنی هم برای دوستم نزده

حالا بنظر شما چیکار کنه؟

مورد اول

زندگی مانند یک کتاب است بعضی فصلها ناراحت کننده و بعضی فصلها شاد بعضی هیجان انگیزند اگرفصلی را ورق نزنی هرگز نمیفهمی که درفصل بعدی چه چیزی انتظارت را میکشد🌌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میتونم دلیل تون رو بدونم؟

چون پسره دوستش داره این خیلی مهمه ۳سال باهاش بوده پس تایپشه

زندگی مانند یک کتاب است بعضی فصلها ناراحت کننده و بعضی فصلها شاد بعضی هیجان انگیزند اگرفصلی را ورق نزنی هرگز نمیفهمی که درفصل بعدی چه چیزی انتظارت را میکشد🌌

اخلاقیاتشم دستش بوده خسیسم نبوده سه سال طول کشیده پسره بلده رابطه رو حفظ کنه

از کل هیکلم فقط خوبه حال وجدانم..!

اخلاقیاتشم دستش بوده خسیسم نبوده سه سال طول کشیده پسره بلده رابطه رو حفظ کنه

دقققا بعد وقتی پسر عاشقتره اون رابطه دوامش بیشترو قشنگتره

مورد دوم یکم وضع مالیشون از دختره بالاتره و خونشون منطقه بهتری هست نسبت به دختره بنظرتون این موضوع تأثیر داره در ازدواج با این فرد؟

واییی حققق به این توجه نکرده بودم

الهی

دقققا بعد وقتی پسر عاشقتره اون رابطه دوامش بیشترو قشنگتره

حالا دوستم از هر دو تاشون خوشش میاد و میگه هر کدوم خوبی های خودشون رو دارن ولی خوبی های مورد اول بیشتره

ولی نمیتونه دقیق تصمیم بگیره بنظرتون چیکار کنه؟

واییی حققق به این توجه نکرده بودم

حالا دوستم از هر دو تاشون خوشش میاد و میگه هر کدوم خوبی های خودشون رو دارن ولی خوبی های مورد اول بیشتره

ولی نمیتونه دقیق تصمیم بگیره بنظرتون چیکار کنه؟

حالا دوستم از هر دو تاشون خوشش میاد و میگه هر کدوم خوبی های خودشون رو دارن ولی خوبی های مورد اول بیش ...

🤧🤧🤧😂خودش انتخاب کنه نماز استخاره بهونه شاید کمکش کرد

از کل هیکلم فقط خوبه حال وجدانم..!