2777
2789
عنوان

اوایل اشنایی

233 بازدید | 22 پست

به نظرتون پسر چطور باید باشه سر سنگین مردونه و بزاره بیشتر شما صحبت کنید یا گرم بگیره باهاتون داستان زندگی شو تعریف کنه من گزینه دو انجام دادم دختره بلاکم کرد🤣😂(پسرم)

تایپک راجبش قبلا زدم گفتن سعی کن جنتلمن با اعتماد به نفس باشی یعنی چطور مثلا🤔

اینم بگم شماره از تو پارک گرفتم گفتم ازت خوشم اومده گفت چطور یه دقیقه ای عاشق شدی گفتم خانوم نیم ساعت اونجا زل زدم بهت نگامم نکردی😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره میشه هر چی میخوای بپرس

خوب اول اون سوال بالا مثلا اول برای پیشنهاد خوب دخترا سختشون به غریبه اعتماد کنم سعی کنم مثل سری اولم خیلی مودبانه مردونه برم جلو و سعی کنم استرس نگیرم دیگه😂

یا مثل پسرای امروزی شوخی کنم بخندونم دختره حس میکنم دخترایی که پسرا بتونن با زبون بازی مخشون بزنن موندگار ترن چون با طرف حال کردن که شماره رد بدل شده

و سوال دوم اوایل رابطه سعی کنم موقع چت بیشتر من سوال بپرسم چیزی راجبم پرسید بگم باید خودت بفهمی بر اساس شخصیتی که از من توی رابطه میبینی اگه بگم شاید بعدا دیدی برعکس بود اون موقع شاکی میشی کلا سعی کنم بزارم اون بیشتر حرف بزنه دنبال علایقش باشم روشون تاکیید کنم

ببخشید خیلی شد😅

اهان اینم بگم بعد اینکه شماره قبول کرد بده راضیش کنم چند دقیقه باهاش خصوصی حرف بزنم که یخش باز شه چون دخترا معمولا دسته جمعی ان بعد وقتی خواست تموم شه حرفم یه قرار ملاقات حضوری برای یه هفته بعدش بژارم

خوب اول اون سوال بالا مثلا اول برای پیشنهاد خوب دخترا سختشون به غریبه اعتماد کنم سعی کنم مثل سری اول ...

اول همه سعی کن خودت باشی اولویت شخصیتته روش کار کن بعدم ظاهرت دخترا درصد بالاییشون ظاهر پسندن پس لباسای خوب بپوش نه حتما برند باشه مرتبرباشه و ادکلن فراموش نشه از ساعت و عینک دودی هم استفاده کن ... وقتی از طرف خوشت اومد هم سعی کن مزه بریزی هم مردونه رفتار کن مثال بگو مجوز میدین وقت ارزشمندتون رو بگیرم؟سعی کن پیگیر باشی دخترا دیوونه پسرای پیگیرن مثلا همون روزای اول بگو این لباس خیلی بهت میومد سعی کن با من بودی بپوشیش توجه بهش نشون بده وقتی شماره رو دادی بگو منتظرتم نگرانم نزار ببینم رسیدی خونه یانه

سیاست داشته باش واسه قرار دوم اگع قطعی از طرف خوشت اومد یه شاخه گلم شده واسش ببر ببینه ارزشمتده

موقع چت از روزمره ت شروع کن شاغلی؟

نه فعلا چون سرم شلوغه کلاس ارز دیجیتال میرم دانشجو مدریت دولتی ام بعد واسه ارتشم نوشتم 😅😂

ارتش نتیجش این ماه میاد کلاسا ارزمم تموم میشه دیگه میرم خرید فروش ببینم سود میبرم داعم دیگع شغل اصلیم میشه اگه نه احتمالا ارایشکری بری

اول همه سعی کن خودت باشی اولویت شخصیتته روش کار کن بعدم ظاهرت دخترا درصد بالاییشون ظاهر پسندن پس لبا ...

ارع تیپ استایل هواسم هست

مجوز میدین خیلی خوبه حس میکنم پسر بودی الا نصف ایران دوست دخترت بودن

بعد که اینو گفتم چی بگم مثلا بگم راستش حس کردم جای یه پسر گل و خوشگل کنارتون کم دارین حالا گفتم بیام جاش پر کنم 😂😂 بعد میگم که شوخی کردم جدی شم بگم چند دقیقه ای نگات میکرد از نظر ظاهری تایپم بودی ولی هنوز شناختی از شما ندارم و اینکه اصلا چجور ادمی هستی ازش بخوام چند دقیقه اگه دوستش پیشش بود بگم یکم بریم این ور تر که راحت تر صحبت کنم دوستمم گفت سری بعد سعی کن تو بیشتر سوال بپرسی راجب علایق اون دختر حرف بزنی راجب خودتم زیاد نگو بهش اگه خواست بدونه بگو تو دیت که دیدمت کامل میگم

بعد ازش بپرسم از چی بدش میاد بعد که اونم ازم پرسید میگم اگه بفهمم یه روز بهم خیانت کردی اول پسرع میکشم بعد میام سراغ خودت😂 و اینکه اینم گفت که اوکی شدی شماره دادی بهش بگم برای دیت بعدی هم همین استایل بزنه چون خیلی بهش میاد همین جذبم کرد