2777
2789
عنوان

پسر دانشجو

294 بازدید | 25 پست

پسر دانشجویی که همزمان با دانشگاه کار هم می کنه بخاطر چیه؟ باباش پول نداره و حمایتش نمی کنه مجبوره کار کنه یا اینکه باباش پول میده ولی خودش میخواد درآمد داشته باشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلش میخواد کار کنه

چرا دنبال زیر بغل مار میگردی

🔸مخالف صد در صدی کودک همسری 🔸️هیچ فرد حامی پدوفیلی ، زن ستیزی ، انتشار دهنده : عقاید نادرست ، غیر علمی، قدیمی و نامعتبر رو من ریپلای نزنه . 🔸️اگر برای دیدگاه خودتون دلیل منطقی و علمی ندارید ، یکی از کوچک ترین کار هایی که میتونید انجام بدید پافشاری نکردن روی دیدگاهتون هست.

بنظرم الان همه جوونا عاقلن میدونن باید استقلال مالی داشته باشن حتی اگر وضع مالی خانواده توپ باشه

آخه بعضیا درس دانشگاهمون هم زیاده و سخته کار کردن کنارش

آخه بعضیا درس دانشگاهمون هم زیاده و سخته کار کردن کنارش

منم همینطوری بودم دو تا رشته خوندم خودم کنارش هوش مصنوعی هم شروع کردم کلیییییی هم مهارت های دیگه کنارش یادمیگرفتم کلاس میرفتم ولی حینش خودمم کار کردم خیلی هم کار کردم

منم همینطوری بودم دو تا رشته خوندم خودم کنارش هوش مصنوعی هم شروع کردم کلیییییی هم مهارت های دیگه کنا ...

چه کاری میشه انجام داد ؟ یه دختر دانشجو

من دوس دارم کار کنم ولی همه کارا خیلی وقت گیرن

میخواد رو پا خودش وایسه

۹/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

چه کاری میشه انجام داد ؟ یه دختر دانشجو من دوس دارم کار کنم ولی همه کارا خیلی وقت گیرن

تازه من از ۱۷ سالگی کار کردم :)

ی مدت کارآموز بودم بعدش شغل خودمو زدم درگیریش حتی از کارآموزی هم بیشتره هم استرسش هم تایم بیشتری میخواد ولی شروع کن الان به هر ضرب و زوری که شده دانشگاه تموم بشه بازار کاری نیست اصلا به اون صورت اول تا آخر مجبوری کنارش شاغل بشی

منم همینطوری بودم دو تا رشته خوندم خودم کنارش هوش مصنوعی هم شروع کردم کلیییییی هم مهارت های دیگه کنا ...

هوش مصنوعی ازش درآمد داری؟ببخشید چطوری

یادت باشه وقتی ماکارونی آبکش میکنی بسم الله بگی اگه نگفتی اجدادم میان سراغت..... کاش یه روزی برسه منم تاپیک بزنم بگم شد بلاخره شغلمو پیدا کردم بلاخره بینیم رو عمل کردم بلاخره یه عشق و محبت قوی به قلبم تزریق شد و روحمو به پرواز درآورد اگه جوابتو ندادم یعنی برای وقتم ارزش قائل بودم و در حد پشه ای ارزش نداشتی و تو این بی جوابی صدتا فحش وجود داره