دخترگل_جنوبی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 965 عنوان حالم خوش نیس 83 بازدید | 9 پست امروز رفتم خونه پدرم سر بزنم دیدم مامانم زیر چشمش کبود شده بش میگمچی شده با اصرار از زیر زبونشکشیدم بیرون که برادرم زدشاز عصر تا الان دلم میخاد این دنیا تموم شه خدایا توی این دنیا من فقط تو رو دارم که از همه بزرگتری 1405/05/16 | 23:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنسوی_آبها عضویت: 1405/02/14 تعداد پست: 881 وای بیچاره،خدا لعنت برادرت کنه دست رو مادرش بلند میکنعپس بابات کجاست خدایا شکرت بابت این همه آرامش و ثبات 🌷 🏞️
دخترگل_جنوبی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 965 وای بیچاره،خدا لعنت برادرت کنه دست رو مادرش بلند میکنعپس بابات کجاست فوت شده به برادر کوچیکممیگم تو ب برادرمون نگفتی چ مرگشه دست بلند کرده داد میزنه سرم نبش قبر نکن من خودم اعصابم خورده فک کردی بش نگفتم خدایا توی این دنیا من فقط تو رو دارم که از همه بزرگتری
دخترگل_جنوبی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 965 ای بابا اخه برای چی یهو پریده ب مامانم با مشت و لگد رو سینه اش زیر چشمش با مشت و لگد زدش خدایا توی این دنیا من فقط تو رو دارم که از همه بزرگتری
mahnaz_goli عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 13579 یهو پریده ب مامانم با مشت و لگد رو سینه اش زیر چشمش با مشت و لگد زدش طفلک مادرتوناخر زمون شده اصلا
دخترگل_جنوبی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 965 سلام چیزی،نمیکشه ؟ والا قبلا تریاک میکشید بعد ی مدت ترک کرد انجمن شرکتمیکردالان از وقتی زن گرفته بدتر شد شکاکه همه زنها رو میگه بلانسبت خ ر ابب همه برچسب میزنه حتی زنش هم ازش قهر کرده و خونه پدرش رفته خدایا توی این دنیا من فقط تو رو دارم که از همه بزرگتری
دخترگل_جنوبی مدیر استارتر عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 965 طفلک مادرتوناخر زمون شده اصلا خدا مرگشو برسونه چجور دلش اومد مادرشو بزنه لعنتی همینمادر توزو بزرگ کرد و هواتو داشت خدایا توی این دنیا من فقط تو رو دارم که از همه بزرگتری
amirisara عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 7752 والا قبلا تریاک میکشید بعد ی مدت ترک کرد انجمن شرکتمیکردالان از وقتی زن گرفته بدتر شد شکاکه همه زنه ... همونهاحتمالا دوباره آلوده شده