2777
2789
عنوان

علاقه ها

29 بازدید | 4 پست

دوستان سلام.

من ۱۵ سالم و تو یه شهرستان کوچیک نزدیک مشهد زندگی میکنم. راستش من برای پایه دهم، آزمون نمونه تیزهوشان دادم و منتظر نتایجم و براش خیلی تلاش کردم، و کلا هم درسم خیلی خوبه. از بچگی وقتی یکی از اعضای فامیل میرفت اتاق عمل یا مریض میشد من کنجکاو بودم که ته توی اون مریضی رو از گوگل و اینا دربیارم و مثلا برای عمل سنگ کلیه که یکی از اقوام داشت، رفتم دنبال فیلم نحوه عمل کردنش و کنجکاو بودم. برا همین میرم تجربی.

ولی از طرفی خیلی با خودم صحبت میکنم و عاشق مشاوره دادن به بقیه هستم. و احتمال اینکه تیزهوشان انسانی قبول بشم خیلی بیشتره تا تجربی. و نمیدونم تجربی برم یا انسانی ؟ ممنون میشم کمکم کنید.

مورد بعدی اینکه من توی نقاشی و طراحی چهره خیلی استعداد دارم و ۳ تا تابستون بود که من میرفتم کلاس. و چهره و چشم و.. خیلی خوب میتونستم بکشم با اینکه تعداد جلسات بالایی هم نبود هر تابستونی که میرفتم. اما بنا به دلایلی این تابستون نتونستم برم و از تابستان سال قبل هم دیگه نقاشی نکشیدم و میترسم که یادم بره اون چهره کشیدن ها. چیکار کنم؟خودم بکشم هم میترسم . چون اگه معلم بالا سرم بود اشکالاتم میگفت و کمک میکرد.

و زبانم هم از یه کلاس زبان ضربه خوردم ولی الان زبانم تقریبا خوبه و متوسطم.خیلی یهویی اسپیکینگم داره قوی میشه و کلاس زبانم عوض کردم و خودم هم فیلم انگلیسی میبینم کنارش. پیشنها. دیگه واسه زبان دارید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.