2821
2789
عنوان

رماتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1637 بازدید | 28 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم روماتیسیم دارم با خوردن گرمیجات و طب سنتی و طب شیمیایی اصلا نتیجه نگرفتم میگفتن تا آخر عمر باید دارو مصرف کنم الان زیر نظر طب هومیوپاتی هستم بعد از هفت ماه شکر خدا خیلی خیلی بهترم و دیگه درد ندارم طوری که داروهای شیمیایی از روزی ۱۲تا رسوندم به روزی دوتا

هیچ وقت نگو رسیدم ته خط....."اگر هم احساس کردی رسیدی ته خط....."یادت بیار معلم کلاس اولت گفت:نقطه سر خط..... 
منم روماتیسیم دارم با خوردن گرمیجات و طب سنتی و طب شیمیایی اصلا نتیجه نگرفتم میگفتن تا آخر عمر باید ...

طب هومیوپاتی چیه؟ممکنه یکم توضیح بدین

منم روماتیسم دارم وبا طب سنتی یکم بهتر شدم ولی باز هم درد دارم

منم از انگشتهام تا کتفم و پاهام هم از زانوم تا نوک انگشت پاهام درد وحشتناک داشتم طوری که نمیتونستم بچه بغل کنم

هیچ وقت نگو رسیدم ته خط....."اگر هم احساس کردی رسیدی ته خط....."یادت بیار معلم کلاس اولت گفت:نقطه سر خط..... 
طب هومیوپاتی چیه؟ممکنه یکم توضیح بدین منم روماتیسم دارم وبا طب سنتی یکم بهتر شدم ولی باز هم درد دار ...

درمانگر خود سیستم ایمنی بدنته بستگی به سیستم ایمنی هر کس طول درمانش هم متفاوته 

شما فقط مچ دستتونه جاهای دیگه نیست؟من انگشتهای دستو پام هم به شدت درد میگیره البته روماتیسم من تو آز ...

من مچ دست راستم وانگشتای دست راستمم بیشتر شبا درد میگرفت رفتم دکتر بگم نوارعصب ازم بگیره گفت اول برو ازمایش روماتیسم بده ک ازمایشم شد لب مرز وگفت یک ماه دیگه یه ازمایش دیگه بده الانم فقط برام قرص کلسیم وامگا3 داد

نمایندگی دستگاه فیزیوتراپی خانگی 

قابل استفاده جهت درمان درد ، تحریک عصب و عضله و لاغری با شبیه سازی ورزشی

دارای فرکانس تنس و فارادیک

دارای 3 سال گارانتی تعویض

ارسال به سراسر ایران

021-44220250-44257652

09194626401-09367875519

نمایندگی دستگاه فیزیوتراپی خانگی 

قابل استفاده جهت درمان درد ، تحریک عصب و عضله و لاغری با شبیه سازی ورزشی

دارای فرکانس تنس و فارادیک

دارای 3 سال گارانتی تعویض

ارسال به سراسر ایران