سلام دوستای گلم من مچ دست راستم درد میکرد دکتر برام ازمایش رماتیسم نوشت که ازمایشم 18 لب مرز شد یعنی بالا 18 دیگه مثبت بود اما ازمن 18 شد گفت باید یک ماه دیگه دوباره ازمایش بدی الان بهت دارو نمیدم بنظرتون رماتیسم دارم خیلی تاراحتم اگه کسی میدونه توروخدا بهم بگه
منم روماتیسیم دارم با خوردن گرمیجات و طب سنتی و طب شیمیایی اصلا نتیجه نگرفتم میگفتن تا آخر عمر باید دارو مصرف کنم الان زیر نظر طب هومیوپاتی هستم بعد از هفت ماه شکر خدا خیلی خیلی بهترم و دیگه درد ندارم طوری که داروهای شیمیایی از روزی ۱۲تا رسوندم به روزی دوتا
هیچ وقت نگو رسیدم ته خط....."اگر هم احساس کردی رسیدی ته خط....."یادت بیار معلم کلاس اولت گفت:نقطه سر خط.....
شما فقط مچ دستتونه جاهای دیگه نیست؟من انگشتهای دستو پام هم به شدت درد میگیره البته روماتیسم من تو آزمایش نشون داده نشد ولی دکتر گفت روماتیسم داری روماتیسم عصبی
شما فقط مچ دستتونه جاهای دیگه نیست؟من انگشتهای دستو پام هم به شدت درد میگیره البته روماتیسم من تو آز ...
من مچ دست راستم وانگشتای دست راستمم بیشتر شبا درد میگرفت رفتم دکتر بگم نوارعصب ازم بگیره گفت اول برو ازمایش روماتیسم بده ک ازمایشم شد لب مرز وگفت یک ماه دیگه یه ازمایش دیگه بده الانم فقط برام قرص کلسیم وامگا3 داد