2777
2789
عنوان

عطر و ادکلن

114 بازدید | 12 پست

دوستان من خیلی عطر بازم و اکثر عطرا رو هم داشتم یا بو کردم

پسند خودم به ترتیب: ایفوریا، لجند قهوهای، مای وی، ویکتوریا سکرت، جادور، شالیز، پولو بلو و معمولا سمت خیلی گرم نمیرم ولی تو گرما گودگرل رو میپسندم

بولگاری تایگار رو همین الان سفارش دادم تعریف عطرای بولگاری رو زیاد شنیدم ولی تا حالا هیچ کدومو بو نکردم به نظرتون چطوره؟

اگر سوالیم شما در مورد عطرا و انتخاب رایحه داشتید بپرسید راهنماییتون میکنم

من معمولا به دوستام و خانواده با توجه به روحیهشون و فصل و سلیقشون عطر پیشنهاد میدم و همه راضی بودن تا حالا. الان حسابدار دفتریم یه جا و خیلی دلم میخواد شغلمو عوض کنم و برم فروشنده یه عطر فروشی شم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آکوا بهتر بود یا تایگر؟ متاسفانه گرمی گرفتم شیشه متفاوت میفرستن ولی خیلی شیشه آکوا قشنگه واقعا

هردوتا خوبن،تایگر یه نمه بهتر،عاشق عطرو ادکلن هستم،بخصوص واسه کادو دادن،موفق باشید🙏

سلام دوستان 🌸
اگر کسی دنبال عطر خنک و مناسب برای تابستونه، این مطلب رو دیدم و به نظرم میتونه برای انتخاب عطر کمک کننده باشه. ۷ عطر خنک زنانه رو معرفی کرده و درباره انتخاب عطر متناسب با سن و سلیقه هم توضیح داده. گلاتیس هم مشاوره رایگان برای انتخاب عطر داره.

عنوان مطلب: «۷ عطر خنک زنانه شگفت انگیز تابستانی برای بانوان ۲۱ تا ۴۷ ساله»

متاسفانه اینجا اجازه گذاشتن لینک را نمیدهد؛ اگر عنوان مقاله را در اینترنت جستجو کنید میتونید وارد مقاله بشید و مطالب مفیدش را بخونید.

توضیحات رایحه و بوی عطر بولگاری تایگار و عطرهای دیگر را میتونید در سایت عطر گلاتیس ببینید و با هم مقایسه کنید و از مشاوره شون هم میتونید استفاده کنید برای انتخاب عطری که دوست دارید؛ توی گوگل عطر گلاتیس را سرچ کنید و بعد عطرهای موردنظرتون را توش جستجو کنید و پیدا کنید

بولگاری تایگار عالیه،اکوا بولگاری هم داشتم عالی،با شیشه جذابش👍

عطرم رسید عاشق بوش شدم بوی بارون و دریا و گاهی بوی پرتقال میده در کل بوی خنک و سبک و ترشی داره ولی صاحبکارم گفت بوی نم کولر میدی یکم نسبت بهش دودلم کرد ولی تو خونه و بیرون میزنم و لذت میبرم