2777
2789
عنوان

رمان جنایی 😈

82 بازدید | 16 پست

چیزایی ک تو پرونده ها و رمان های جنایی و داستان های جنایی ک خوندین و براتون جالب بوده و به اصطلاح پراتون ریخته ممنون میشم تعریف کنین

برای رمان جنایی ک دارم مینویسم نیاز به ایده های جدید دارم

اگر از اشتباهاتی ک مجرم کرده و زرنگ بازیای کارگاه هم بگین خوبه

این اکانت دست چند نفره پس اگه تاپیک ها بهم نمیخونه داستان درست نکنین 🤌🏻
رمان هیچکسان پادشاه خیلی قشنگ بود واقعا قلم نویسنده خیلی روان بود

خوندم دنبال ایده های تک و توکم ک نشنیده باشم بتونم استفاده کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داستان ایمان دختر مصری که به عنوان شهید محسوب شد جالبه شوهرش یه نفرو اجیر کرد بهش تجاوز کنه تا به بهونه ارتباط زنا بتونه زنش رو طلاق بده و با معشوقش ازدواج کنه ولی درآخر بخاطر دفاع از خودش کشته شد

.

من دوست داشتم پلیس خودش قاتل باشه یا رفاقت بین کارگاه قاتل اتفاق بیوفته مثل انیمه دفترچه مرگ نگاهش ک ...

این یکم اشباع شده و به ذهن همه میرسه و دومیم حتی فیلمش ساخته شده کره ایه فیلمش اسمش یادم نیست میخام یچیزی باشه با خودت بگی چطور شد ک اینطوری شد

ببین ادمای قاتل با چرت ترین موضوعات لو میرن مثلا یه تیکه میوه یه غذا یا ناخن یا یه نفطه کور ساده این ...

اره دقیقا تو ذهنمه باهوش ترین قاتلی ک یهو ی باگ بزرگ میده مثل اون قاتل معروفی ک انگشت یکی از کسایی ک ک شته بود رو به عنوان جا کلیدی استفاده کرده بود و گم کرده بود و اینطوری لو رفت

وقتی ریختن خونش دیدن کلا از کسایی ک کش ته هرچی فکرشو بکنی درست کرده و حتی دفترچه چگونگی ق تل اونام نوشته

وکیل قاتل بنظرم جالبهه بخاظر عدالت قتل بکنه محل قتل یه معما بزاره بیت شعری کمدی الهی اثار نقاشی معرو ...

این ایده مثل کتابیه ک آگاتا کریستی نوشته

این ایده مثل کتابیه ک آگاتا کریستی نوشته

واییی چقدر سخته واقعا خلق یه چیز جدید الانن میگم چجوری مانگا شاهکار رمان مینویسن 🥲😂

من نخوندمش

باز به فکر ادامه میدم خوشم میاد از موضوعات اینجوری خودت خط فکری ایده ای نداری دوتا فکر همیشه بهتر کار میکنه

واییی چقدر سخته واقعا خلق یه چیز جدید الانن میگم چجوری مانگا شاهکار رمان مینویسن 🥲😂من نخوندمش باز ...

چرا ولی چون خیلی خر تو خره اینجا نمیگنجه بگم میخاستم از چند نفر ایده ای بگیرم ک تاحالا نشنیدم و ندیدم

باورت میشه برای شخصیت سازیم فقط ی دفتر ۲۰۰ برگ شده

و ایده هام ۲ تا سالنامه

هنوز شروع نکردم 😂

رمان عاشقانه نوشتنش راحت تره کلا ی دفتر ۱۰۰ برگ سخصیت هام و ی سالنامه ایده هام شد

خود رمانمم قبل از ویرایش نزدیک ۱۳۰۰ صفحه شایدم ۱۵۰۰

ک تو ویرایش نهایی شد ۷۰۰ صفه