2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

102 بازدید | 18 پست

سلام

به نظر شما پیش دبستانی رفتن بچه قبل از کلاس اول واجبه؟

الان هزینه اش چقدره؟دخترم ضعیفه نگرانم وقتی بره پیش دبستانی هر روز مریض باشه

شما بودید چیکار میکردید؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من اگه بودم میفرستادم

چرا؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

واجب هس ب نظر من خیلی خیلی مطالب مفید یاد میگیزن حتی اگه مجازی بشه دختر من تازه شهریوری هس خبلی کوچیک میشه ولی هم پیش یک هم پیش دو فرستادم. واقعا حروف ریاضی شعر اداب نظم کلاس خیلی از مباحث اجتماعی علوم همه اینا بلده هفت تا کتاب داشتن با اینکه مجازی بود من خیلی راضیم شهریه ما بچه من پنجاه تومن شد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

واجب هس ب نظر من خیلی خیلی مطالب مفید یاد میگیزن حتی اگه مجازی بشه دختر من تازه شهریوری هس خبلی کوچی ...

از منم شهریوریه

واجب نیس

تو درسای کلاس اول مهم نیست؟

باعث عقب موندن بچه نسبت به بقیه نمیشه؟

واجب هس ب نظر من خیلی خیلی مطالب مفید یاد میگیزن حتی اگه مجازی بشه دختر من تازه شهریوری هس خبلی کوچی ...

کدوم شهرید؟۵۰ تومن؟

تو درسای کلاس اول مهم نیست؟باعث عقب موندن بچه نسبت به بقیه نمیشه؟

اگه خودت باهاش تمرینای دست ورزی رو انجام بدی و بچه بتونه مداد رو درست تو دستش بگیره اصلا مهم نیس

بیشتر جنبه ی اجتماعی داره ک بچه بتونه ی چن ساعتی از مادر و محیط خونه دور ش و تعامل با کلاس و هم کلاسیا رو یاد بگیره

من دوستت نداشتم؟من عکستو ب بقیه نشون میدادم میگفتم توی عکس بدافتاده وگرنه جذابه😒

کدوم شهرید؟۵۰ تومن؟

من بندرعباسم اینجا از بیست و پنج شهریه بود پارسال تا صد تومن بستگی داره کجا بفرستی

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

از منم شهریوریه

دختر من نوزده شهریور حتی امسال کلاس اول میره خیلی ریزه اس ولی حتما بفرس

دختر من نوزده شهریور حتی امسال کلاس اول میره خیلی ریزه اس ولی حتما بفرس

واقعا درست میگی

دختر منم ریزه اس

اگه خودت باهاش تمرینای دست ورزی رو انجام بدی و بچه بتونه مداد رو درست تو دستش بگیره اصلا مهم نیسبیشت ...

دقیقا نگران همین جنبه اجتماعی هم هستم

اگه از این نظر مشکل داره و خجالتی یا وابستس پس بذا بره

خجالتی نیست خداروشکر

اینکه بشینه سر کلاس تا ظهر رو میگم