2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که دیشب خواب دیدم خدا ۳ تا بچه خوشکل مث فرشته تپل بهم داده و دارم بهشون غذا میدم همه هم خنده رو و سفید فقط یکیشون چشمای عجیبی داشت دقیق بقیه رو یادم نیست شاید بقیه هم همینطور بودن ولی چشماش خیلی عجیب بود یه رنگ خاص بود

از بس به شوهر فک میکنم 😅😐

آقایون و خانمای عزیز درخواست ندید لطفا،قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣 قلب جای یک نفره فرودگاه که نیست 😅اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

آدم خوابای مختلف میبینه دیگه زیاد درگیرش نشو خودمم قبلا خیلی درگیر تعبیر و اینا بودم ولی الان نه

آقایون و خانمای عزیز درخواست ندید لطفا،قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣 قلب جای یک نفره فرودگاه که نیست 😅اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

این خواب با اینکه تصویرش خیلی سنگین و ترسناکه، **لزومی نداره معنای بد یا پیشگوییِ اتفاقی در آینده داشته باشه**. خوابها خیلی وقتها احساسات و نگرانیهای درونی رو به شکل نمادین و اغراقشده نشان میدن. 🌙

اگر از **دیدگاه تعبیر سنتی** نگاه کنیم:

* 💍 **عروسی در خواب** همیشه به معنی ازدواج واقعی نیست. گاهی نماد یک **تغییر بزرگ، ورود به مرحلهای تازه یا جدا شدن از یک دوره زندگی** است.

* 😢 **گریه کردن پدر و ناراحتی خانواده** میتواند نماد نگرانی، دلبستگی یا ترس از تغییر باشد؛ مخصوصاً وقتی یک مرحله مهم زندگی در حال تمام شدن است.

* 🩸 **خون روی زمین** در تعبیرهای سنتی معانی مختلفی دارد و نمیشود صرفاً از دیدنش نتیجه گرفت که اتفاق بدی قرار است رخ دهد. از نظر روانشناختی هم تصاویر خون و ناراحتی میتوانند نتیجهی اضطراب یا احساس ناامنی در خواب باشند.

* 👨👧 اینکه **پدرت خیلی گریه میکرد** شاید مهمترین بخش خواب باشد؛ میتواند نماد این باشد که ذهنت «جدا شدن از خانواده و وارد شدن به زندگی جدید» را با احساس فقدان یا نگرانی تصور کرده است.

پس **من از این خواب نشانه مرگ، حادثه یا اتفاق بد برای پدرت یا خانواده برداشت نمیکنم.** خوابهای ترسناک الزاماً خبر از آینده نمیدهند. ❤️

(هوش مصنوعی)

من تجدید نمیشم اگه بشم آشغالم و اسممو عوض میکنم نه نه نه نه به خودم انرژی منفی نمیدم و تهش دوازده میگیرم نمره هارو و تجدید نمیشم همچی خوبه گفته بودم اگه همه رو قبول شم هر وقت شد ۳۵۰ تومن به فقیر میدم بخدا راست میگم زیر قولم نمیزنم خواهش میکنم تجدید نشم قول میدم پوله رو میدم😿