2777
2789
عنوان

کیا ترید بلدن

138 بازدید | 18 پست

بچه ها کسی ترید بلده و اینکه مثلا تو حوزه ی طلا فعالیت کردین ؟

خوبه منم برم یاد بگیرم و فعالیت کنم میتونم سود کنم با سرمایه ی اولیه ی خیلی کم شروع کنم مثلا یاد یگیرم کی بخرم و چه زمانی بفروشم و باز بتونم دوباره بخرم

البته ازش هیچی بلد نیستم باید اول برم دوره بخرم فکر کنم

شنیدم یه خانمی تو اینستا میگفت تونسته طی یک ماه 340 میلیون سود کنه و نوسان گیری کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

غیر از آموزش ، باید بدونی چجوری مثل ترید زندگی کنی و چجوری معامله کنی ، روانشناسی و مدیریت سرمایه هم داره

من طی ۳ سال و ۴ ماه ۲۰۰ میلیون ذره ذره از دست دادم ، تحلیل ام درسته، عجول بودم تا ۱۰ دلار دستم می اومد سریع می رفتم معامله می کردم امروز اومدم کلا روی دمو خودم رو درست کنم بعد معامله کنم

وسوسه برانگیزه کار هرکسی هم نیست

تریدری آخر عاقبت نداره

خیلی کم پیش میاد کسی ازش پول دربیاره

بهتره سرمایه گذاری و خرید سهام یاد بگیرین

دیر یا زود از توی ایرانم میشه تو بورس امریکا معامله کرد ... سواد کلیش رو از الان داشته باشین خوبه

بچه ها میارزه تایم بزارم منم شروع کنم؟ هیچی بلد نیستم ازش

تکنیکال یاد بگیر واسه سهام ایران ولی نوسانگیری وسوسه برانگیزه و سخته

البته شاید شما نابغه باشید از پسش بربیای

من خودم از اینستا یاد گرفتم به هوش مصنوعی دادم گفت آفرین معلومه اهل یادگیری هستی حرفه ای یاد گرفتی

غیر از آموزش ، باید بدونی چجوری مثل ترید زندگی کنی و چجوری معامله کنی ، روانشناسی و مدیریت سرمایه هم ...

چجوری وقتی تحلیلت درست بوده باز ضرر دادین؟

چقدر سرمایه اولیه ی خودتون بود ؟

تریدری آخر عاقبت نداره خیلی کم پیش میاد کسی ازش پول دربیاره بهتره سرمایه گذاری و خرید سهام یاد بگیری ...

یعنی دقیقا چه دوره هایی رو آموزش ببینم ؟چقدر باید برا آموزش هزینه کنم؟لطفا راهنماییم کنید هیچی بلد نیستم