2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خودت باید اعتقاد داشته باشی تا وقتی تردید داشته باشی با چطور بهتون ثابت کنیم

۹/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

فکککک نکنمم

۹ون تا چیزی با چشم نبینم باور نمیکنم

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

بله بله بله

یکی از نزدیکان من زن خوب و مهربونی بود نماز خون بود روزه میگرفت با وجود بیماریاش

برا بقیه خیلی کارای خوب کرد

فقط یه اخلاق بد داشت خیلی تهمت میزد و غیبت میکرد درواقع گناه زبانی داشت

وقتی فوت کردن دیدمش تو خواب که یعنی فوت کرده اما اومده دیدنم روحش .حالش هم توی خوابم خوب بود تا اینکه شروع کرد به حرف زدن و من دیدم زبونش سوخته ! و همونجا تو خواب این فکر اومد تو ذهنم که بسکه غیبت میکرد ... انگار زبونشو با سیگاری چیزی چندین بار سوزونده باشنا اینجوری

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

یه سر به قرآن بزن ...بهشت وجهنم و قشنگ توضیح داده ، سوره الرحمنکه دیگه عشقه معنیش و بخون ..جز قرآن هیچ دلیل محمکتری نمیتونی پیدا کنی واسه وجود بهشت و جهنم ..عالم برزخ و قیامت ..خدا قرآن و گذاشته واسه همین روزا که دنبال جواب بودی

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑