2777
2789
عنوان

رابطه ای که

361 بازدید | 58 پست

توش تو دوران آشنایی قبل عقد

کتک کاری و فحشای خیلی زشت و دعوا و درگیری و کمی خیانت هست

ممکنه به اردواج موفق ختم شه؟

هر دو طرف کم سن و سال باشن و هنوز بی تجربه

دیدین تا حالا؟

یا بنظرتون حرمتش شکسته

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره اگه بخوان خودکشی تدریجی کنن حتماازدواج کنن

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

چرا فکر میکنی یه اسم تو شناسنامه میتونه یهو معجزه کنه .چفت و بست بشه برای دهن بی چاک و بست و دست هرز ؟؟

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

سالی که نکوست دختر جان از بهارش پیداست .ااانش اینحور وای به حال بعداً ..💩💩گوههه .حتی اگر با روکش طلا باشه بازم همون 💩💩

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

قبل ازدواج اینطوریه بعد ازدواج که دیگه بدتره. کسی که از دوران آشنایی کتک. فحش . خیانت داره، با یه عقد آدم دیگه ای نمیشه

بانوی سادات💕 |همسرم آرامش من❤️کاربر قدیمی✨

چرا فکر میکنی یه اسم تو شناسنامه میتونه یهو معجزه کنه .چفت و بست بشه برای دهن بی چاک و بست و دست هرز ...

خب مقصر دخترع هم بوده

درسته کتک خورد ولی حقش بوده شاید اصلاح شه

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا
چرا فکر میکنی یه اسم تو شناسنامه میتونه یهو معجزه کنه .چفت و بست بشه برای دهن بی چاک و بست و دست هرز ...

اگه معجزه نکردیه بچه بیادصددرصدمعجزه میکنه🤪

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

اگه معجزه نکردیه بچه بیادصددرصدمعجزه میکنه🤪

آره بابا .اولیش نشد .دومی .دومیش نشد سومی .سومیش نشد .خب همینه دیگه بسوز .بساااززز